WO Master

Media Studies - NL

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Word een expert in de mediasector en het bedrijfsleven. Met kennis van de digitale revolutie, internationalisering en economische schaalvergroting speel je een sleutelrol in de maatschappij.

De masterprogramma's Media Studies in Rotterdam spelen in op de groeiende behoefte aan academisch gevormde mediaexperts die de complexe veranderingen in onze internationale samenleving kunnen duiden.

Als student aan de Erasmus Universiteit verdiep je je in de actuele stand van theorie en onderzoek op mediagebied. Je leert je wetenschappelijke bagage toe te passen op vraagstukken waarmee managers, beleidsmakers, communicatieadviseurs, marketeers, mediaplanners, programmamakers en redacteuren binnen en buiten de mediasector worden geconfronteerd.

Deze master biedt je keuze uit twee specialisaties:
* Media & Cultuur
* Media & Journalistiek

Diploma

MA

Kosten

2019 instellingstarief11200 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2019 instellingstarief11200 EUR2019 wettelijk tarief2078 EUR

Erasmus Universiteit Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Kies je voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), dan kies je voor een internationaal georiƫnteerde topuniversiteit met een stevige verankering in de stad Rotterdam en de regio. De EUR kenmerkt zich door een moderne kijk op de wetenschap en de...

Lees meer over Erasmus Universiteit Rotterdam