Taalreizen

Gap year

ESL Taalreizen, In Barcelona (+29 locations)
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Gap year - ESL TaalreizenIedere bestemming die wij aanbieden heeft zijn eigen speciale attracties, geluiden en smaken. De bestemmingen voor onze Gap Year programma’s zijn geschikt voor langere verblijven. Dit komt door mogelijkheden die zij bieden voor vrijwilligerswerk, de mogelijkheid om te werken naast een cursus, of gewoonweg omdat zij centra zijn voor onderwijs en het studentenleven. Wat je persoonlijke behoeftes ook zijn, je vindt een geweldige plek om te wonen en te studeren.

Voordelen van een Gap year

Naast een onmiddellijke carrièreboost, levert een langdurig verblijf in het buitenland je ook soft skills en cultureel bewustzijn die je een leven lang bijblijven. Werkgevers en universiteiten waarderen de taal- en de persoonlijke vaardigheden die je opdoet gedurende een verblijf in het buitenland, maar misschien zijn de grootste voordelen wel de persoonlijke door te leren het leven vanuit een nieuw perspectief te bezien.

Of je nu een specifiek taalcertificaat wilt behalen of je verblijf wilt verlengen om je taalvaardigheden in actie te gebruiken bijvoorbeeld in een werkomgeving, je Gap Year programma zal ontworpen worden volgens jouw persoonlijke vereisten. Laat ons weten wat je belangrijk vindt en wij kunnen dat dan mogelijk maken, met jou. Je zult geen betere mogelijkheid vinden om vloeiend in een buitenlandse taal te worden.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen