Taalreizen

Taalreis Engels in Gold coast

ESL Taalreizen, In Gold Coast
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op taalreis naar Gold Coast en leer de Engelse taal!

Taalreis Engels in Australië - Leer een taal en ervaar de cultuur!

Een taal leer je het beste in het buitenland omdat je dan de lokale taal wel zal moeten spreken zodat andere mensen je kunnen begrijpen. Boodschappen doen lukt vaak nog wel door met handen en voeten duidelijk te maken wat je bedoelt. Participeren in een sociaal of zakelijk gesprek wordt dan wel wat lastiger. Waarschijnlijk ervaar je dit nu al en wil je daarom de taal Engels leren door middel van een taalreis.

Leer Engels in Gold Coast

Met deze taalreis krijg jij de gelegenheid de Engelse taal te leren in Australië. Geniet van de zon, de zee en de witte stranden in de plaats Gold Coast en combineer dit met een van de vele taalcursussen van ESL Taalreizen. Gold Coast staat bekend als een echt vakantieparadijs. Bezoek een van de drie attractieparken of neem een wandeling in een van de nationale parken en laat je overweldigen door de mooie landschappen. Met een gemiddelde van ruim 300 dagen zon per jaar is Gold Coast één van de populairste plaatsten van Australië. Een droombestemming voor het combineren van een taalcursus Engels met een vakantie vol sport, zon en feestjes.

ESL taalreizen helpt jou op weg, van begin tot eind

Tot twee jaar op rij is ESL taalreizen verkozen tot 'Star Language Travel Agency' van het jaar. Je bent dus zeker aan het goede adres bij ESL taalreizen. Al meer dan 15 jaar ervaring en daardoor kan ESL taalreizen jou maximaal ondersteunen gedurende de taalreis Engels. Tijdens een taalreis kun je gebruik maken van gratis en persoonlijk advies. ESL taalreizen bereid je voor op de examens middels een examencursus.

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Gold Coast
  • Engels

Diploma

Wat kun je na deze fantastische ervaring?

Na dat je de taalreis Engels in Gold Coast succesvol hebt afgerond, ontvang je een certificaat. Je bent niet alleen de taal machtig maar je hebt ook kennis kunnen op doen van de gebruiken en de cultuur in Gold Coast. Een ervaring rijker, alleen al vanwege de omgeving waar je in Gold Coast van kunt genieten. Niet voor niets staat Australië bekend om haar ongerepte landschappen. Deze kom je ook in de buurt bij Gold Coast tegen. Een taalreis Engels in Gold Coast, je leert meer dan alleen een taal.

Toelatingseisen

Een taalreis is voor iedereen, ongeacht niveau!

Er is geen opleidingsniveau of diploma vereist om de taalreis Engels te volgen in Gold Coast, Australïe. Dit komt omdat de taalreis op verschillende niveaus wordt aangeboden door ESL taalreizen, waardoor je altijd wel aansluiting vind bij jouw huidige niveau. Of je nu beginner bent of gevorderd, er is een taalreis Engels die bij jou past. ESL taalreizen biedt ook reizen aan op maat en kan daarmee voldoen aan jouw specifieke wensen.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen