Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalreis Engels in Toronto

ESL Taalreizen
Samenvatting
Toronto
Variërend
   
Taalreizen
Voltijd/Deeltijd

Taalreis Engels in Toronto

Ga op een taalreis naar Toronto en leer Engels!

Maak de reis van je leven en leer tegelijkertijd de Engelse taal. Geef je nu op voor een taalreis Engels in Toronto!

Vijzel je Engels op in Canada's grootste stad Toronto!

Toronto staat bekend als een van 's werelds meest leefbare steden. Het is een milieuvriendelijke stad. De welvaart is er hoog. De criminaliteitscijfers zijn relatief laag. En het is met name een multiculturele stad. Meer dan 40% van de inwoners is immigrant. Zij komen uit landen over de hele wereld en dat zie je terug in wijken als Malta Village, Koreatown, Greektown, Portugal Village, Corso Italia, Little Italy en Little Jamaica. Toronto ligt in het oosten van Canada, pal aan Lake Ontario. Tijdens de taalreis Engels in Toronto is er volop gelegenheid om je, tussen de lessen Engels door, goed te vermaken. Er zijn ruim 50 winkelcentra waar je kunt winkelen, lunchen en een drankje doen. Houd je van dans, muziek, film en theater? Dan kom je zeker aan je trekken in Toronto. Beroemde theaters zijn bijvoorbeeld het Four Seasons Centre for the Performing Arts en het Toronto Centre for the Arts. Ontario Place had destijds de primeur van het allereerste IMAX filmtheater ter wereld. Onze eigen Leona Philippo, winnares van de Voice of Holland 2012, is geboren in Toronto. Net als muzieklegende Neil Young en regisseur David Cronenberg. Als je je opgeeft voor een taalreis Engels in Toronto kun je ook een bezoekje brengen aan CBC en CTV, dé televisiestations van Canada.

Een taalreis Engels in Toronto, gun jezelf deze unieke ervaring?

Als je nieuwsgierig bent, van avontuur houdt en het beste uit jezelf wilt halen, is dit je kans! Een taalreis Engels in Toronto houdt zoveel meer in dan alleen je Engels verbeteren. Je leert een nieuw land en een nieuwe stad kennen. Je maakt internationale vrienden. En je doet ervaringen op waar je de rest van je leven met plezier en trots aan terug zult denken! De organiserende instantie van de taalreis Engels in Toronto, ESL Taalreizen, is een ervaren bedrijf. Al meer dan 15 jaar organiseren zij taalreizen naar landen over de hele wereld. Je wordt van A tot Z persoonlijk begeleid. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, qua duur van de taalreis Engels in Sydney. En qua niveau van de lessen Engels? Vraag dan zo snel mogelijk informatie aan via het aanvraagformulier. Je doet dat hier op studentum.nl. Een medewerker van ESL Taalreizen reageert snel op jouw verzoek en zal je verder op weg helpen.

Toelatingseisen

Wat zijn de voorwaarden om je in te schrijven voor een taalreis Engels in Toronto

Er worden lessen op uiteenlopende niveaus aangeboden. Er wordt niet geselecteerd op vooropleiding, dus geef je gewoon op als je deze reis van je leven wilt maken. Iedereen van 16 jaar en ouder kan zich aanmelden voor een taalreis Engels in Toronto!

Diploma

Hoort er een diploma bij de taalreis?

Als de taalreis Engels in Toronto er op zit en je hebt al jouw lessen afgerond, krijg je een certificaat. Deze oorkonde zal je zeker van pas komen bij toekomstige sollicitaties!

Kies een taalreis die past bij jouw interesse!

ESL Taalreizen heeft voor ieder wat wils. Of jij nu interesse hebt in een taalcursus voor kinderen of tieners, taalscholen voor volwassenen, een gap year of een zakelijke cursus. Zet nu de eerste stap in de wereld van talen en lees meer over een van de onderstaande programma's of neem contact op met ESL Taalreizen via het informatieaanvraagformulier voor meer informatie over jouw taalreis.

Video

     

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt en ondersteunt ESL jou in het proces. Gratis!

Kies een cursus in meer dan 20 talen op vijf continenten! ESL biedt cursussen aan variërend tussen "gewoon" Engels en iets meer exotisch zoals Portugees of Japans. In ESL's aanbod zit altijd een cursus die bij je past!

Het studeren van een taal in het land waar de taal daadwerkelijk gesproken wordt is onbetwist de meest effectieve manier om het te leren. Daarnaast kan ESL een op maat gemaakte cursus aanbieden die het beste bij jou past. Op die manier haal je met ESL altijd jouw doel! Wil je meer weten?

Een aantal voordelen van ESL Taalreizen op een rij

 • Meer dan 20 jaar ervaring in taalreizen;
 • Vijf jaar op rij verkozen tot "Star Language Travel Agency" van het jaar!
 • ESL biedt cursussen aan in meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!
 • Taalcursussen voor alle leeftijden en wensen (kinderen, tieners, volwassenen, professionals, 50+, etc.);
 • Op maat gemaakte cursussen het hele jaar rond;
 • Flexibele cursusduur, variërend van 1 week tot 1 jaar;
 • Voorbereidende examencursus (Cambridge, TOEFL, IELTS, BULATS. etc.);
 • Gratis en persoonlijk advies;
 • Garantie op de originele en laagste prijzen van de scholen;
 • Speciale aanbiedingen het hele jaar rond;
 • Ondersteunt het hele proces van begin tot eind.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Bespaar tot wel 200 euro door de kortingscode EARLY BIRD te vermelden op jouw inschrijfformulier of door contact op te nemen met één van onze language travel consultants. Meer informatie staat vermeld op onze ESL – Taalreizen website.

Toon alle opleidingen van ESL Taalreizen

Informatieaanvraag - Vrijblijvend

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Engels in Toronto en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Engels in Toronto? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's