Taalreizen

Taalreis Engels in Toronto

ESL Taalreizen, In Toronto
Tijdsduur
Variërend
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar Toronto en leer Engels!

Maak de reis van je leven en leer tegelijkertijd de Engelse taal. Geef je nu op voor een taalreis Engels in Toronto!

Vijzel je Engels op in Canada's grootste stad Toronto!

Toronto staat bekend als een van 's werelds meest leefbare steden. Het is een milieuvriendelijke stad. De welvaart is er hoog. De criminaliteitscijfers zijn relatief laag. En het is met name een multiculturele stad. Meer dan 40% van de inwoners is immigrant. Zij komen uit landen over de hele wereld en dat zie je terug in wijken als Malta Village, Koreatown, Greektown, Portugal Village, Corso Italia, Little Italy en Little Jamaica. Toronto ligt in het oosten van Canada, pal aan Lake Ontario. Tijdens de taalreis Engels in Toronto is er volop gelegenheid om je, tussen de lessen Engels door, goed te vermaken. Er zijn ruim 50 winkelcentra waar je kunt winkelen, lunchen en een drankje doen. Houd je van dans, muziek, film en theater? Dan kom je zeker aan je trekken in Toronto. Beroemde theaters zijn bijvoorbeeld het Four Seasons Centre for the Performing Arts en het Toronto Centre for the Arts. Ontario Place had destijds de primeur van het allereerste IMAX filmtheater ter wereld. Onze eigen Leona Philippo, winnares van de Voice of Holland 2012, is geboren in Toronto. Net als muzieklegende Neil Young en regisseur David Cronenberg. Als je je opgeeft voor een taalreis Engels in Toronto kun je ook een bezoekje brengen aan CBC en CTV, dé televisiestations van Canada.

Een taalreis Engels in Toronto, gun jezelf deze unieke ervaring?

Als je nieuwsgierig bent, van avontuur houdt en het beste uit jezelf wilt halen, is dit je kans! Een taalreis Engels in Toronto houdt zoveel meer in dan alleen je Engels verbeteren. Je leert een nieuw land en een nieuwe stad kennen. Je maakt internationale vrienden. En je doet ervaringen op waar je de rest van je leven met plezier en trots aan terug zult denken! De organiserende instantie van de taalreis Engels in Toronto, ESL Taalreizen, is een ervaren bedrijf. Al meer dan 15 jaar organiseren zij taalreizen naar landen over de hele wereld. Je wordt van A tot Z persoonlijk begeleid. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, qua duur van de taalreis Engels in Sydney. En qua niveau van de lessen Engels? Vraag dan zo snel mogelijk informatie aan via het aanvraagformulier. Je doet dat hier op studentum.nl. Een medewerker van ESL Taalreizen reageert snel op jouw verzoek en zal je verder op weg helpen.

Diploma

Hoort er een diploma bij de taalreis?

Als de taalreis Engels in Toronto er op zit en je hebt al jouw lessen afgerond, krijg je een certificaat. Deze oorkonde zal je zeker van pas komen bij toekomstige sollicitaties!

Toelatingseisen

Wat zijn de voorwaarden om je in te schrijven voor een taalreis Engels in Toronto

Er worden lessen op uiteenlopende niveaus aangeboden. Er wordt niet geselecteerd op vooropleiding, dus geef je gewoon op als je deze reis van je leven wilt maken. Iedereen van 16 jaar en ouder kan zich aanmelden voor een taalreis Engels in Toronto!

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen