Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

MBO 4+ International Business & Sales IBS

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht (Provincie)
MBO
Nederlands
Voltijd
3 jaar
Startdata
Amsterdam
Jaarlijks in september  (Nederlands)
Eindhoven
Jaarlijks in september  (Nederlands)
Groningen
Jaarlijks in september  (Nederlands)

Over deze opleiding

MBO opleiding International Business & Sales 

In de versnelde opleiding International Business & Entrepreneurship laten we je de wereld zien van business, sales en ondernemerschap. Een uitdagende opleiding met twee afstudeerrichtingen: export en ondernemen. Naast je kennis en kunde werken we aan je mentaliteit en (zelf)discipline. Je krijgt te maken met duidelijke regels, structuur én intensieve coaching. In 2 jaar haal jij je MBO niveau 4+ diploma. Doorstromen naar het HBO is dan heel gemakkelijk. Zeker 70% van onze MBO studenten kiest hiervoor!

  • Opleiding in business, sales en ondernemerschap
  • Haal in 2 jaar je MBO niveau 4+ diploma
  • Vestiging Rotterdam of Amsterdam

De wereld aan je voeten met International Business & Sales IBS

Na de opleiding International Business & Sales management  aan EuroCollege Hogeschool ligt de wereld aan je voeten. De mbo-opleiding is breed, waardoor je inzetbaar in verschillende functies en branches. Verkoper, marketingmanager of manager; welke titel staat straks op jouw business card?

Internationaal zaken doen

Tijdens de mbo-opleiding International Business & Sales leer je internationale ontwikkelingen en marktbewegingen bij te houden. Wil je internationaal zaken doen, dan dien je ook te verdiepen in andere culturen. Het ontvangen van een Chinese zakendelegatie is anders dan wanneer je zakenmensen uit Kenia ontvangt. Hoe wissel je bijvoorbeeld business cards uit? De gewoonten en regels zijn in België of in Saoedi-Arabië weer anders. Als International Business & Sales manager is het belangrijk dat je snel kunt schakelen. Je moet over veel aanpassingsvermogen beschikken. Wat doe je als je tijdens een zakendiner in Beijing een levende vis opgediend krijgt?

Diploma

Na het succesvol afronden van de mbo-opleiding International Business & Sales ontvang je het mbo-diploma.

Toekomstperspectief

Carrière: na je opleiding

Na de opleiding ligt de wereld aan je voeten. Er is veel vraag naar wereldburgers met een goede opleiding. Met jouw brede opleiding kun je gaan werken als ondernemer, import- of exportmanager, commercieel manager, salesmanager, marketingmanager, vestigingsmanager of accountmanager. Of kies voor een vervolgopleiding. Onze HBO opleiding Internationale Business & Entrepreneurship sluit hier perfect op aan!

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding International Business & Sales van EuroCollege Hogeschool dien je minimaal in het bezit te zijn van een vmbo-diploma. Daarnaast moet je flink van aanpakken weten. De opleiding vraagt namelijk veel motivatie en inzet!

Heb je niet het juiste diploma? Dan is eventueel een toelatingsexamen mogelijk. Tijdens een intakegesprek met de directeur wordt dan bepaald of jij een goede match bent met de opleiding.

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

WELKOM IN DE WERELD VAN BUSINESS, HOTELS, EVENTS & TOERISME Studeren aan een van de beste en leukste scholen van Nederland? Wil je onderdeel worden van ons interessante netwerk?  EuroCollege is 'the place to be'. Kies een van de uitdagende hbo- & mbo-opleidingen...


Lees meer over EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBO 4+ International Business & Sales IBS en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

EuroCollege Amsterdam MBO+
Kabelweg 44
1014 BB Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.eurocollege.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over MBO 4+ International Business & Sales IBS? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Studentenervaring
"Je wordt van een tiener een man"

Lees hier waarom Kevin voor EuroCollege Hogeschool heeft gekozen en hoe het hem bevallen is!

Lees meer

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's