Kok

Gilde Opleidingen, In Venlo
Tijdsduur
2 jaar
Tijdsduur
2 jaar
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je bent graag bezig met eten en het lijkt je leuk om anderen te verwennen met gerechten die jij maakt. Je ziet niet op tegen de discipline die het werk van je vraagt. Ook het preciezere werk kunnen ze aan jou toevertrouwen. Je kunt goed zelfstandig werken en werkt ook graag in een team. Je bent flexibel, stressbestendig, creatief, sociaal en klantvriendelijk. Je ziet er verzorgd uit, dat hoort erbij. Net als werken in de weekenden en de avonduren.

Jij levert de belangrijkste bijdrage aan een geslaagd etentje. Of het nu een salade of een complete hoofdmaaltijd is, je maakt het met zorg klaar en zorgt dat het er perfect uitziet. Natuurlijk houd je rekening met de wensen van de klant en let je goed op de hygiëne. Daarnaast hoort een goede voorbereiding, voorraadbeheer en het schoonmaken van de keuken(apparatuur) bij het vak.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kok en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gilde Opleidingen
Laaghuissingel 4
5913 ES Venlo

De reis van je leven start bij Gilde Opleidingen!

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding in Limburg en omstreken? Dan ben je het beste af bij Gilde Opleidingen. Gilde Opleidingen behoort tot een van de beste onderwijsinstellingen in de regio! En dat zie je terug in het hoge...

Lees meer over Gilde Opleidingen