Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Gilde Opleidingen
Samenvatting
Roermond, Venray
4 jaar
   
MBO

Over deze opleiding

Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en een stabiele, sterke persoonlijkheid. Je bent in staat een langdurige, intensieve relatie met mensen op te bouwen en kunt goed jouw grenzen aangeven. Van nature ben je geïnteresseerd in mensen en maatschappelijke vraagstukken. Je kunt je goed inleven en laat je niet meeslepen. Het lukt je om een professionele afstand te bewaren. Door jouw positieve houding zie je de talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van mensen. En je durft kritisch naar jezelf te kijken. Je staat open voor andersdenkenden, bent integer, flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen. Onverwachte situaties slaan jou niet uit het veld. Jij weet juist van aanpakken.

Gilde Opleidingen

De reis van je leven start bij Gilde Opleidingen!

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding in Limburg en omstreken? Dan ben je het beste af bij Gilde Opleidingen. Gilde Opleidingen behoort tot een van de beste onderwijsinstellingen in de regio! En dat zie je terug in het hoge...


Lees meer over Gilde Opleidingen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen

Henri Dunantstraat 40
5807 ES Oostrum


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's