Volwassenenonderwijs

Sport en Voeding

Hamel College, In Gorinchem
Tijdsduur
3 maanden
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 maanden
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Sport en VoedingGoede voeding is van groot belang voor sporters. Wil je hier meer over weten? Schrijf je dan in voor Sport en Voeding bij het Hamel College.

Hoe ziet deze specialisatieopleiding eruit?

Sporters stellen hoge eisen aan voeding. De juiste voeding geeft energie en zorgt ervoor dat ze optimaal kunnen presteren. Bij de specialisatieopleiding Sport en Voeding verdiep je je 3 maanden lang in dit onderwerp. Je leert meer over energiesystemen, spiersoorten, ruststofwisseling en vetvrije massa. Die kennis zet je natuurlijk om in een concreet advies voor jouw cliënten.

Diploma

Ontvang het officiële diploma Sport en Voeding

De opleiding Sport en voeding wordt afgesloten met een meerkeuze-examen. Daarnaast moet je zelf een schriftelijk sportvoedingsadvies opstellen. Als je slaagt voor beide onderdelen krijg je het officiële diploma Sport en Voeding uitgereikt. Dit diploma is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Toekomstperspectief

Een echte expert in Sport en Voeding

Met je diploma van het Hamel College open je misschien wel je eigen praktijk. Je krijgt te maken met vaste cliënten waar je een gericht sportvoedingsadvies voor opstelt. Daarnaast kun je je als consulent ook verbinden aan een fitnesscentrum of een professionele sportclub.

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Sport en Voeding is één van de specialisaties van de basisopleiding Gewichtsconsulent. De lessen zijn speciaal ontwikkeld voor (aankomend) gewichtsconsulenten die meer willen weten over de combinatie tussen sport en voeding. Is deze specialisatieopleiding iets voor jou? Vraag dan snel meer informatie aan!

Kosten

Het lesgeld van deze specialisatieopleiding bedraagt ongeveer EUR600,-. Daar komt nog EUR45,- voor boeken en EUR25,- aan administratiekosten bij.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Sport en Voeding en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hamel College
Westwagenstraat 69
4201 HE Gorinchem

Hamel College

In de moderne maatschappij is het soms moeilijk om de balans te vinden. De drukte van het werk, het gezin én de vele sociale verplichtingen hebben grote invloed op de fysieke en mentale gezondheid. Dus hoe kom je in balans?...

Lees meer over Hamel College