HBO Bachelor

Human Resource Management

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd

Over deze opleiding

Het personeel van een organisatie vormt het kapitaal en de spil van de organisatie. De opleiding Human Resource Management richt zich op alles wat met werken in organisaties te maken heeft.

Bedrijven of instellingen functioneren pas echt optimaal als er een gezond evenwicht bestaat tussen de belangen van de organisatie en die van de medewerkers. De personeelsadviseur bewaakt dat evenwicht en behartigt de belangen van beide partijen. Maar ook arbeidsbemiddeling, re-integratie, loopbaan- en beroepskeuzeadvisering behoren tot het werkterrein van personeelsmanagement.

Bezit u de mensenkennis, het organisatievermogen en de kritische en doelgerichte instelling die nodig zijn om het belangrijkste kapitaal van een bedrijf of organisatie te beheren? Dan beschikt u over de belangrijkste eigenschappen die een personeelsadviseur moet hebben. U zult vaak te maken krijgen met verschillende, soms zelfs tegenstrijdige belangen. Dit vraagt een open houding en goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Als bachelor Human Resource Management hebt u een werkterrein met veel mogelijkheden. U kunt werken op de afdeling Personeelszaken/HRM van bedrijven, instellingen en de overheid. Maar ook bij uitzendorganisaties, mobiliteits,- en reïntegratiebureaus, werkgevers- en werknemersorganisaties, en bij de arbeidsvoorziening. U werkt altijd met mensen in een dynamische omgeving.

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief1875 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Human Resource Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen