HBO Bachelor

Vastgoed & Makelaardij

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wonen, werken, winkelen en welzijn: vastgoed is overal. De opleiding Vastgoed & Makelaardij is breed en uitdagend. In een praktijkgerichte omgeving leiden wij je op tot allround vastgoedprofessional.

Vastgoed is een verzamelnaam voor een heel breed vakgebied. Het meest bekende beroep in deze wereld is dat van makelaar. Maar er is meer. Alles wat te maken heeft met de ontwikkeling, financiering, beheer, koop en verkoop van onroerend goed valt onder Vastgoed & Makelaardij. Bijvoorbeeld een bouwlocatie ontwikkelen, nieuwe invulling geven aan kantoorpanden en het vinden van huurders. De vastgoedmarkt is dynamisch en uitdagend. Er zijn altijd ontwikkelingen die vragen om creatieve, daadkrachtige professionals. Onze opleiding biedt jou de kans de vastgoedprofessional te worden waar de markt om vraagt. Vastgoedprofessional word je uiteraard niet alleen door colleges te volgen en tentamens te maken. Je moet ook aan de slag! Daarom ben je tijdens de opleiding geregeld bij vastgoedorganisaties te vinden en voer je opdrachten uit voor echte opdrachtgevers. Vastgoed(her)ontwikkeling, vastgoedmanagement en vastgoedwaardering zijn de belangrijkste vakken. Je raakt thuis in de juridische, financiƫle, technische en commerciƫle kanten van het vakgebied. Ook is er ruim aandacht voor projectmanagement en communicatieve vaardigheden.

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Vastgoed & Makelaardij en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen