HBO Bachelor

Verpleegkunde (HBO-V)

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd

Over deze opleiding

Heb je een werkplek in de zorg- of welzijnssector van minimaal 20 uur per week? Wil je daarnaast je hbo-diploma Verpleegkunde halen? Kies dan voor de bacheloropleiding Verpleegkunde Deeltijd bij de Ha

Wij leiden je in 2,5 tot 4 jaar op tot bachelorverpleegkundige. Zo word je voorbereid op de eisen die het nieuwe beroepsprofiel Nursing 2020 aan verpleegkundigen stelt.

De zorg is in beweging: door de vergrijzing, bevolkingskrimp en een veranderende zorgvraag worden andere eisen gesteld aan professionals in de zorg- en welzijnssector. Bovendien groeit naar verwachting de werkgelegenheid in de Noordelijke regio de komende jaren sterk, met name voor hbo-verpleegkundigen.

Om in te spelen op deze maatschappelijke ontwikkelingen heeft de Academie voor Verpleegkunde, in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, de bacheloropleiding Verpleegkunde Deeltijd ontwikkeld. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen met een relevante werkplek in de zorg- of welzijnssector.

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief1875 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Verpleegkunde (HBO-V) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen