Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Oudenoord 325
   
Cursussen & Trainingen

Over deze opleiding

Je krijgt individuele instrumentale, vocale of compositielessen. Met de lessen muziekleer en solfège bereid je je voor op het theoretische deel van het toelatingsexamen voor de bacheloropleiding.

Met deze opleiding bereid je je voor op een muziekvakstudie. De Vooropleiding Muziek is primair (maar niet uitsluitend) bedoeld voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs.

Je krijgt theorielessen van elk 75 minuten, in een groep van maximaal 20 studenten. Als je je theorie afsluit met een voldoende krijg je vrijstelling voor het theoretische gedeelte van het toelatingsexamen voor de bacheloropleiding.

Je schrijft je in als contractstudent voor instrumentale of vocale hoofdvaklessen. De contractstudie bestaat uit individuele lessen van 45 minuten. Je kunt na overleg met je tutor en je docent deelnemen aan groepsactiviteiten van de Bacheloropleiding, zoals masterclasses, werkweken en projecten.

Het Utrechts Conservatorium werkt samen met de Academie Muzikaal Talent voor de instrumentale hoofdvakken binnen de afdeling Klassieke Muziek. De lessen en andere activiteiten van de Academie Muzikaal Talent vinden plaats op het Utrechts Conservatorium.

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6.5TOEFLpaperbased580TOEFLcomputerbased237TOEFLinternetbased93

Diploma

certificate

Volg ons op Facebook

HKU - Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en de media en is een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie. Aan HKU studeren bijna 4000 studenten in de richtingen...


Lees meer over HKU - Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Vooropleiding Muziek en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens HKU - Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

HKU - Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Lange Viestraat 2b
3511 BK Utrecht

 Bekijk telefoonnummer
www.hku.nl

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Vooropleiding Muziek? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's