Cursussen & Trainingen

Basistraining Zakelijk Duits

Hogeschool Schoevers, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.342,50 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.342,50 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je leert de taalvaardigheden die je nodig hebt in praktijkgerichte opdrachten. Alleen de grammatica die je direct kunt toepassen, komt aan bod. Bij alles wat je leert, staat je eigen werksituatie centraal. Je doelstellingen en achtergrond zijn het uitgangspunt tijdens de oefeningen. Je brengt de vaardigheden die je ontwikkelt dan ook zo snel mogelijk in de praktijk. Dit doe je onder andere met behulp van simulaties en rollenspelen. Je krijgt altijd uitgebreid feedback van je zeer ervaren trainer op oefeningen en vorderingen. Naast de lessen krijg je thuisopdrachten mee die je uitgebreid bespreekt.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 10 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

De Duitse taal is belangrijk in je werk. Je telefoneert regelmatig in het Duits, je voert zakelijke gesprekken en ontvangt Duits bezoek. Je wilt met je Duits dan ook graag goed voor de dag komen. Ben je op zoek naar handige zinnen en uitdrukkingen die je kunt gebruiken om succesvol te communiceren in een zakelijke omgeving? En wil je bovendien een aantal schriftelijke basisvaardigheden leren? Dan is deze praktijkgerichte training iets voor jou. Je verbetert hiermee zeer effectief je zakelijk Duits en leert de taal snel en efficiƫnt. Je spreekt met meer vertrouwen Duits in een zakelijke omgeving.

Toelatingseisen

In je functie kom je veel in contact met de Duitse taal. Je hebt wel enige basiskennis, maar je hebt moeite om de Duitse taal in een professionele werkomgeving te gebruiken. Je beheerst de taal op niveau A2 van het Europees Referentiekader. Kijk voor meer informatie over het Europees Referentiekader op www.erk.nl.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers