Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Basistraining Zakelijk Duits

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
3 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
1.342,50 EUR

Over deze opleiding

Je leert de taalvaardigheden die je nodig hebt in praktijkgerichte opdrachten. Alleen de grammatica die je direct kunt toepassen, komt aan bod. Bij alles wat je leert, staat je eigen werksituatie centraal. Je doelstellingen en achtergrond zijn het uitgangspunt tijdens de oefeningen. Je brengt de vaardigheden die je ontwikkelt dan ook zo snel mogelijk in de praktijk. Dit doe je onder andere met behulp van simulaties en rollenspelen. Je krijgt altijd uitgebreid feedback van je zeer ervaren trainer op oefeningen en vorderingen. Naast de lessen krijg je thuisopdrachten mee die je uitgebreid bespreekt.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 10 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

De Duitse taal is belangrijk in je werk. Je telefoneert regelmatig in het Duits, je voert zakelijke gesprekken en ontvangt Duits bezoek. Je wilt met je Duits dan ook graag goed voor de dag komen. Ben je op zoek naar handige zinnen en uitdrukkingen die je kunt gebruiken om succesvol te communiceren in een zakelijke omgeving? En wil je bovendien een aantal schriftelijke basisvaardigheden leren? Dan is deze praktijkgerichte training iets voor jou. Je verbetert hiermee zeer effectief je zakelijk Duits en leert de taal snel en efficiënt. Je spreekt met meer vertrouwen Duits in een zakelijke omgeving.

Toelatingseisen

In je functie kom je veel in contact met de Duitse taal. Je hebt wel enige basiskennis, maar je hebt moeite om de Duitse taal in een professionele werkomgeving te gebruiken. Je beheerst de taal op niveau A2 van het Europees Referentiekader. Kijk voor meer informatie over het Europees Referentiekader op www.erk.nl.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Basistraining Zakelijk Duits en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Basistraining Zakelijk Duits? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's