Cursussen & Trainingen

Effectief Communiceren en Beïnvloeden

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.525 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.525 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In de Schoevers-opleiding Effectief Communiceren en Beïnvloeden leer je meer over je eigen communicatief gedrag en leer je hoe je zaken voor elkaar krijgt door effectief in te spelen op het gedrag van anderen.

In de opleiding werk je onder leiding van ervaren trainers aan je communicatieve vaardigheden. Je leert juist door te doen. In deze korte opleiding wordt dan ook vooral gewerkt met oefeningen zoals rollenspelen, cases en simulaties. Van je eigen optreden en de feedback die de trainer dan geeft, leer je het meest. De trainer zorgt voor een uiterst prettige en veilige leeromgeving. En in een korte tijd heb je de fijne kneepjes te pakken.

Toelatingseisen

Weet jij hoe je overkomt als je communiceert? De Schoevers-opleiding Effectief Communiceren en Beïnvloeden biedt je de mogelijkheid om in een veilige omgeving met je eigen communicatieve vaardigheden aan de slag te gaan.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers