HBO Bachelor
Geen recensies

HBO Bachelor Management specialisatie Managementsupport

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+14 locations)
Tijdsduur
55 dagen
Prijs
16.370 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
55 dagen
Prijs
16.370 EUR
Studievorm
Deeltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

HBO Bacheloropleidingen hebben een wettelijke duur van 4 jaar. Je kunt korter of langer over je opleidingstraject doen. Dit is afhankelijk van je werkervaring, je werkplek en de hoeveelheid tijd die je besteedt aan de opleiding. De kosten zijn gebaseerd op 3 jaar. Heb je langer nodig, dan betaal je geen extra kosten. Tijdens deze opleiding ontwikkel je je als supportprofessional vanuit managementperspectief. In fase 1 start je met de kern van management. Dat geeft je een goede basis waar je meteen plezier van hebt in je werk.

Diploma

Iedere module in de opleiding wordt apart afgerond. Dit kan zijn via een schriftelijke examen [SE], een moduleopdracht [MO], een mondeling examen [ME] of een praktijkportfolio [PF]. In het programma zie je hoe je ieder onderdeel afrondt. Ter afsluiting schrijf je de afstudeerscriptie. Je wordt daar uiteraard goed op voorbereid.

Toekomstperspectief

Je bent managementassistent, officemanager of directiesecretaresse. Vaak heb je ook een leidinggevende of coördinerende taak. Dan is het belangrijk dat je beschikt over kennis en kunde binnen het vakgebied management. Deze unieke HBO Bacheloropleiding Management met specialisatie Managementsupport voorziet daarin. Je studeert af als Bachelor of Business Administration en legt met deze opleiding een uitstekende basis voor je verdere carrière. Deze deeltijdopleiding wordt verzorgd door Hogeschool NCOI, businesspartner van Schoevers.

Toelatingseisen

Je bent directiesecretaresse, officemanager of managementassistent met leidinggevende en/of coördinerende taken in je functiepakket. Je wilt je verder bekwamen binnen jouw functie op Bachelorniveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Bachelor Management specialisatie Managementsupport en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers