HBO Bachelor

HBO Supportmanagement

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
9 dagen
Prijs
3.265 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
9 dagen
Prijs
3.265 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In 3 modules word je uitstekend opgeleid. Onze docenten verzorgen de lesbijeenkomsten op een zeer praktijkgerichte manier. Je zult merken dat dit erg prettig is. Juist door de praktijkgerichte aanpak zijn we in staat om snel vorderingen te maken. En dat merk je in je werk. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Toekomstperspectief

De Schoevers-opleiding HBO Supportmanagement gaat in op de essentiƫle aspecten van het supportvak. Steeds vaker en steeds meer zien we in de supportrol ook andere belangrijke taken opgenomen, zoals inkoop, facilitaire zaken en juridische zaken. In deze opleiding wordt ingegaan op die veelzijdigheid en leer je hoe je dit als projecten organiseert. In je rol als spil in de organisatie dien je bovendien te beschikken over effectieve vaardigheden. Met het Schoevers-diploma HBO Supportmanagement beheers je de essentiƫle kwaliteiten en vaardigheden die cruciaal zijn in het werk van de officemanager op HBO-niveau.

Toelatingseisen

Wil je aan de slag in een dynamisch en boeiend vak? Of wil je jouw werkervaring uitbreiden op HBO-niveau en je diploma halen? Een eerste stap in dit proces is het volgen van de Schoevers-opleiding HBO Supportmanagement. Wil je je verder ontwikkelen tot allround officemanager, dan is de Schoevers-opleiding HBO Associate degree Officemanagement een goede keuze.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

De opleiding duurt 12 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 9 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 18 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers