Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HR-management voor Officemanagers

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen - Toon alles  
6 dagen
   
HBO Bachelor
Deeltijd
2.330 EUR

Over deze opleiding

Deze korte en compacte opleiding richt zich specifiek op HR-management voor de officemanager. Het programma kent een zeer praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. Als je al een bij de opleiding passende werkomgeving hebt, merk je dat direct. Je leert dingen die je direct in je eigen werk kunt toepassen. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Toekomstperspectief

HR-management betekent werken met mensen. Het managen van personeel in organisaties op een motiverende en op de organisatie afgestemde manier is de kern van dit boeiende vak. In de Schoevers-opleiding HR-management voor Officemanagers komen alle aspecten aan bod van personeelsmanagement en het gebruik van personeelsinstrumenten zoals functieprofielen en opleidingsplannen.

Toelatingseisen

De opleiding wordt gegeven op HBO-niveau. Wil je graag het volledige diploma voor officemanager, kies dan voor de complete Schoevers-opleiding Officemanagement specialisatie HR-management.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

De opleiding duurt 6 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 12 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HR-management voor Officemanagers en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HR-management voor Officemanagers? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's