HBO Bachelor

Internationaal Office Manager (3 jaar)

Hogeschool Schoevers, In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
30,5 dagen
Prijs
8.315 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
30,5 dagen
Prijs
8.315 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Juist de veelzijdigheid in deze opleiding zul je leuk vinden. Als internationaal officemanager leer je hoe je omgaat met verschillende culturen. Je leert effectief leidinggeven, omdat je als officemanager vaak de taak hebt om de supportafdeling aan te sturen. Je werkt aan je eigen persoonlijke effectiviteit. Alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Het Nieuwe Werken en social media zijn in deze opleiding ook opgenomen in de module Next support management. Daarnaast zijn uiteraard stevige modules als Communiceren en presenteren en Engels relevant en is er veel aandacht voor management. De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten die je juist in die internationale context verder kunnen helpen. Je leert dingen die je vaak direct in je eigen werk kunt toepassen. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie.

In totaal bestaat het programma uit vakmodules voor de officemanager, professionele computervaardigheden en een internationaal programma om volledig effectief te kunnen werken als internationaal officemanager. Kortom een zeer boeiend en compleet programma!

Toekomstperspectief

Als internationaal officemanager krijg je te maken met collega's en zakenrelaties uit verschillende culturen. Vloeiend Engels spreken en op de hoogte zijn van wat wel en niet kan in verschillende internationale situaties zijn een must in dit vak. Met de Schoevers-opleiding Internationaal Officemanager raak je thuis in de internationale wereld. Je kunt direct in een internationale omgeving aan de slag. Onze docenten zijn internationaal actief en delen hun ervaringen graag met jou. Je leert hoe je je internationale netwerk kunt onderhouden en uitbreiden door gebruik te maken van social media. Het Schoevers-diploma Internationaal Officemanager biedt je de mogelijkheid een nieuwe internationale dimensie aan je werk toe te voegen.

Toelatingseisen

Wil je als managementondersteuner blijven concurreren op de arbeidsmarkt en meegroeien met nieuwe technieken, managers en werkwijzen? Zorg dan dat je er klaar voor bent met de complete opleiding Internationaal Officemanager. De opleiding wordt gegeven op HBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers