Cursussen & Trainingen

Microsoft Office voor Support Professionals

Hogeschool Schoevers, In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
1.590 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
1.590 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De klassikale cursussen in deze opleiding ­worden verzorgd in moderne opleidingscentra die alle over een volledige IT-infrastructuur beschikken. Onder leiding van zeer ervaren trainers ga je aan de slag met de diverse Microsoft Office-onderdelen. In de cursussen, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.

Diploma

Schoevers biedt dit unieke programma aan in samenwerking met Computrain. Het programma is zorgvuldig samengesteld, specifiek voor de doelgroep van supportprofessionals. Je ontvangt na afloop van deze opleiding dan ook het Schoeverscertificaat Microsoft Office voor Supportprofessionals.

Toekomstperspectief

Als supportprofessional maak je dagelijks gebruik van de Microsoft Office-programma's. In dit speciaal voor supportprofessionals ontwikkelde programma wordt ervoor gezorgd dat je alle Microsoft Office-kennis hebt die nodig is om goed te functioneren als secretaresse, managementassistent of officemanager.

Toelatingseisen

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor (aankomend) supportprofessionals die veel met Microsoft Office-producten als Excel, Word en PowerPoint werken.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers