Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Microsoft Office voor Support Professionals

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
6 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
1.590 EUR

Over deze opleiding

De klassikale cursussen in deze opleiding ­worden verzorgd in moderne opleidingscentra die alle over een volledige IT-infrastructuur beschikken. Onder leiding van zeer ervaren trainers ga je aan de slag met de diverse Microsoft Office-onderdelen. In de cursussen, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.

Diploma

Schoevers biedt dit unieke programma aan in samenwerking met Computrain. Het programma is zorgvuldig samengesteld, specifiek voor de doelgroep van supportprofessionals. Je ontvangt na afloop van deze opleiding dan ook het Schoeverscertificaat Microsoft Office voor Supportprofessionals.

Toekomstperspectief

Als supportprofessional maak je dagelijks gebruik van de Microsoft Office-programma's. In dit speciaal voor supportprofessionals ontwikkelde programma wordt ervoor gezorgd dat je alle Microsoft Office-kennis hebt die nodig is om goed te functioneren als secretaresse, managementassistent of officemanager.

Toelatingseisen

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor (aankomend) supportprofessionals die veel met Microsoft Office-producten als Excel, Word en PowerPoint werken.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Microsoft Office voor Support Professionals en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Microsoft Office voor Support Professionals? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's