HBO Bachelor

Next Supportmanagement en Corporate Governance

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
7 dagen
Prijs
2.455 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
7 dagen
Prijs
2.455 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In dit uitdagende en zeer praktijkgerichte programma volg je 2 modules. Beide modules worden apart afgerond met een opdracht. Dat maakt het programma prettig te doorlopen in combinatie met een drukke baan. In de module Next supportmanagement wordt ingegaan op supportmanagement nieuwe stijl: Het Nieuwe Werken, de digitalisering waarbij jij, je collega's en je leidinggevende niet gebonden zijn aan een kantooromgeving. Het vraagt andere skills om goed en effectief te werken. Vervolgens wordt in de module Kwaliteit en governance ingegaan op de toenemende belangrijkheid van organisaties om hun kwaliteit op orde te hebben en daar (maatschappelijk) verantwoording voor af te leggen. Je leert te werken met moderne systemen gekoppeld aan kwaliteitsborging. Juist in een situatie van toenemende digitalisering en werken op afstand is dit onderwerp boeiend.

De modules worden verzorgd door ervaren vakdocenten en trainers. Zij kennen het vak en zij kennen ook de nieuwe omgeving die andere eisen aan je stelt. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Diploma

De opleiding duurt 8 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 7 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 14 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Toekomstperspectief

In dit specifieke programma wordt een combinatie gemaakt met governance en kwaliteit. Thema's die steeds belangrijker worden in onze maatschappij. De rol van de ervaren supportprofessional is hierbij zeer cruciaal. Vaak vorm je de spil in kwaliteit en verantwoording doordat je in de communicatie en afstemming veel regelt. Deze opleiding zorgt ervoor dat je meegroeit met de grotere verantwoordelijkheid die je krijgt in je werk, of verantwoordelijkheid die je juist zoekt. Je rondt de opleiding af met een echt Schoevers-diploma.

Toelatingseisen

Dit korte programma is gericht op supportprofessionals die alles willen weten van de moderne ontwikkelingen in het werkveld van support. In deze opleiding wordt daarbij specifiek ingegaan op kwaliteit en verantwoording van organisaties.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers