Cursussen & Trainingen

Presentatietechnieken

Hogeschool Schoevers, In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
2 dagen
Prijs
1.220 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2 dagen
Prijs
1.220 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Tijdens de training wordt er een veilige en laagdrempelige leeromgeving gecreƫerd, waarin het doen centraal staat. Er wordt nader ingegaan op de verschillende aspecten die een rol spelen bij het verzorgen van een presentatie: het doel, de doelgroep, de voorbereiding en de presentatie zelf. Uiteraard ga je zelf actief presenteren.<br />Ervaren en deskundige trainers geven uitgebreide feedback op jouw presentaties en je kunt je eigen presentaties terugkijken. Daarnaast biedt de praktijkgerichte opzet jou de mogelijkheid om veel te oefenen. Hierdoor doe je veel ervaring op met presenteren. Presenteren wordt als een leuke en uitdagende activiteit benaderd, waarbij je eigen persoonlijkheid centraal staat. Voordat je aan de training begint, vul je een uitgebreid intakeformulier in. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 10 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Wil jij graag je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter voor de dag komt bij presentaties op het werk? Dan is deze training jouw kans! Goed presenteren is namelijk geen geheimzinnige gave die voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Met de juiste aanpak en een goede voorbereiding kan iedereen een vlotte presentatie geven. Wil je weten hoe je een uitstekende presentatie kunt neerzetten? Volg dan deze leuke en interessante training!

Toelatingseisen

Iedereen die in het kader van zijn werkzaamheden presentaties moet verzorgen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers