Cursussen & Trainingen

Professional Business English

Hogeschool Schoevers, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.165 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.165 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In een individuele intake stellen we vast wat je niveau is en welke kennis en vaardigheden je verder wilt ontwikkelen, zodat je nog professioneler in het Engels kunt communiceren. Alleen de grammatica die je direct toe kunt passen wordt behandeld. Er wordt niet uitgebreid ingegaan op alle grammatica. Je doelstellingen en achtergrond staan centraal tijdens de oefeningen. De opdrachten zijn ontleend aan de praktijk, zodat je de taalvaardigheid opdoet die je nodig hebt. De focus ligt erop dat je de nieuwe kennis en vaardigheden zo snel mogelijk in praktijk brengt. Hierbij maken we gebruik van simulaties en rollenspelen. Je krijgt altijd uitgebreid feedback op oefeningen en vorderingen. Je trainer beoordeelt al je activiteiten en opdrachten en geeft je feedback. De continue feedback en begeleiding van je trainer zijn een essentieel onderdeel van het leerproces. Daardoor boek je aantoonbare vooruitgang. Je krijgt ook thuisopdrachten mee, die je uitgebreid bespreekt tijdens de training.

Toekomstperspectief

In dit complete programma maak je enorme stappen in je Engelse taalvaardigheid. Als supportprofessional is het erg belangrijk om goed Engels te kunnen spreken en basisvaardigheden te hebben in schriftelijke communicatie. De training bestaat uit 2 delen: Business English-A en Business English-B. Het programma start op basisniveau en zal in het 2e deel steeds complexer worden. Je zult versteld staan van hoe in relatief korte tijd je zakelijk Engels verbetert. Deze training is bijzonder waardevol voor supportprofessionals die regelmatig Engels moeten spreken en hun mondelinge taalvaardigheid naar een professioneel niveau willen brengen.

Toelatingseisen

In je functie kom je regelmatig in contact met de Engelse taal. Je hebt enige basiskennis, maar je hebt moeite om de Engelse taal in een professionele werkomgeving te gebruiken. Je beheerst de taal op niveau A2 van het Europees Referentiekader. Kijk voor meer informatie over het Europees Referentiekader op www.erk.nl.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers