Cursussen & Trainingen

Timemanagement met Outlook

Hogeschool Schoevers, In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
1 dag
Prijs
420,50 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
1 dag
Prijs
420,50 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, leer je onder meer efficiënter om te gaan met e-mail. Ook leer je hoe je je tijd beter kunt bewaken en hoe je ad-hoczaken zo af kunt handelen dat je toekomt aan je eigen planning. Aan bod komen onder andere het besluitvormingsdiagram om je werkstroom te verwerken en organiseren, de 5 stadia om je werkstroom te beheersen en het plannen en beheersen van projecten. Tijdens de training wordt gewerkt met Outlook 2013. Ook voor gebruikers van oudere Outlook-versies is de training zeer geschikt. Tijdens de training kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Diploma

Na afloop van de training ontvang je het officiële certificaat 'Timemanagement met Outlook' van onze businesspartner Computrain.

Toekomstperspectief

Ben je supportprofessional en wil je je tijd beter besteden? Dan is deze training zeer geschikt voor jou. Het programma Microsoft Outlook is de meest gebruikte personal information manager en e-mailclient ter wereld. In deze training leer je om je tijd beter in te delen. Je krijgt praktische handvatten en technieken om effectief en efficiënt om te gaan met Outlook. Onder leiding van professionele Outlook-trainers ga je aan de slag en maak je je binnen een dag de vaardigheden eigen om optimaal gebruik te maken van Outlook.

Toelatingseisen

Je wilt je tijd beter besteden en daarbij optimaal gebruikmaken van de structuur en werkwijze van Outlook.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers