Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Timemanagement met Outlook

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
1 dag
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
420,50 EUR

Over deze opleiding

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, leer je onder meer efficiënter om te gaan met e-mail. Ook leer je hoe je je tijd beter kunt bewaken en hoe je ad-hoczaken zo af kunt handelen dat je toekomt aan je eigen planning. Aan bod komen onder andere het besluitvormingsdiagram om je werkstroom te verwerken en organiseren, de 5 stadia om je werkstroom te beheersen en het plannen en beheersen van projecten. Tijdens de training wordt gewerkt met Outlook 2013. Ook voor gebruikers van oudere Outlook-versies is de training zeer geschikt. Tijdens de training kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Diploma

Na afloop van de training ontvang je het officiële certificaat 'Timemanagement met Outlook' van onze businesspartner Computrain.

Toekomstperspectief

Ben je supportprofessional en wil je je tijd beter besteden? Dan is deze training zeer geschikt voor jou. Het programma Microsoft Outlook is de meest gebruikte personal information manager en e-mailclient ter wereld. In deze training leer je om je tijd beter in te delen. Je krijgt praktische handvatten en technieken om effectief en efficiënt om te gaan met Outlook. Onder leiding van professionele Outlook-trainers ga je aan de slag en maak je je binnen een dag de vaardigheden eigen om optimaal gebruik te maken van Outlook.

Toelatingseisen

Je wilt je tijd beter besteden en daarbij optimaal gebruikmaken van de structuur en werkwijze van Outlook.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Timemanagement met Outlook en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Timemanagement met Outlook? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's