HBO Bachelor

Finance & Control

Hogeschool van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bij de deeltijdopleiding Finance & Control (Bedrijfseconomie) leiden we je op tot financieel-economisch deskundige. Je leert veel op het gebied van automatisering, budgettering, investeringsselectie,

De opleiding Bedrijfseconomie gaat per studiejaar 2018-2019 verder onder de naam Finance & Control. Vanwege een landelijke herordening van economische bacheloropleidingen verandert een groot aantal opleidingen van naam. Dat geldt ook voor Bedrijfseconomie. De naam van de opleiding wijzigt, maar de inhoud niet! Het diploma dat je ontvangt voor de opleiding Finance & Control, is gelijkwaardig aan het diploma van Bedrijfseconomie.

De studie bestaat uit acht semesters van elk een half jaar. Deze semesters kunnen afzonderlijk gevolgd worden. Door semesters parallel te volgen, kun je een half jaar eerder afstuderen. De eerste zes semesters, bestaan uit twee blokken van elk tien weken. Bereid je voor op hoorcolleges, werkcolleges, projecten, zelfstudie en een uitgebreid keuzeprogramma (minor).

Tijdens de opleiding zijn de beroepspraktijk en het ontwikkelen van bachelorvaardigheden, twee belangrijke uitgangspunten.
Met een hbo-diploma Finance & Control kun je veel financieel-economische functies bekleden. Misschien adviseer je straks als financieel consultant de bedrijfstop van een multinational of als beleggingsadviseur.

Voor veel studenten is de opleiding Finance & Control een uitstek

Diploma

BSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Finance & Control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool van Amsterdam
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...

Lees meer over Hogeschool van Amsterdam