HBO Bachelor

HBO-ICT: System and Network Engineering

Hogeschool van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bij de leerroute Cyber Security (voorheen System and Network Engineering) ga je technische infrastructuren ontwerpen, realiseren en beheren.

Bij de leerroute Cyber Security ga je technische infrastructuren ontwerpen, realiseren en beheren. Je leert alles over besturingssystemen (Windows, Apple iOS en Linux), computernetwerken en internet. Cyber Security ligt op het snijvlak van informatietechnologie en telecommunicatie. Studenten kunnen worden ingezet bij het ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van de computer/ netwerkinfrastructuur van bedrijven. Deze infrastructuur heeft een netwerkcomponent en een systeemcomponent en tegenwoordig valt daar steeds vaker ook de telecommunicatie onder, bijvoorbeeld in de vorm van IP telefonie. Afhankelijk van het type bedrijf zal bij de werkzaamheden de nadruk liggen op de systemen of juist op de netwerkcomponenten van de infrastructuur. Besturingssystemen, Operating Systems, en netwerkprotocollen spelen in dit vakgebied de hoofdrol. In de opleiding wordt veel aandacht besteed aan Internet als illustratie van netwerktechnologie en aan unix (linux) als praktische illustratie van de theorie van besturingssystemen.

Diploma

B

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO-ICT: System and Network Engineering en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool van Amsterdam
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...

Lees meer over Hogeschool van Amsterdam