HBO Bachelor

Toegepaste Psychologie

Hogeschool van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Toegepaste Psychologie bij de HvA draait om mensen, hun gedrag en de omgeving waarin dit gedrag plaatsvindt. Een multiculturele, dynamische stad als Amsterdam is hiervoor de perfecte locatie.

Bij Toegepaste Psychologie leer je psychologische kennis toe te passen in situaties waarin menselijk gedrag centraal staat. Je krijgt les in vaardigheden als coachen en begeleiden, trainen, voorlichten en adviseren. Praktijkervaring doe je op tijdens samenwerkingsprojecten, trainingen en werkgroepen. Je loopt daarnaast al in het eerste jaar stage. Deze opleiding verwacht van je dat je menselijk gedrag kunt analyseren, observeren en interpreteren. Na het behalen van je diploma kun je aan de slag in een van de vier werkvelden: onderwijs en ontwikkeling, consument en maatschappij, arbeid en organisatie en gezondheid, zorg en welzijn. Je kunt zowel maatschappelijke als commerciƫle functies vervullen. Voorbeelden van functies zijn preventiewerker, voorlichter, trainer in sociale vaardigheden, coach en personeelsadviseur.

Diploma

B

Kosten

2018 wettelijk tarief2060 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Toegepaste Psychologie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool van Amsterdam
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...

Lees meer over Hogeschool van Amsterdam