Taalreizen

Art of Design studeren in het buitenland

Information Planet, In Noord-Amerika (+1 locations)
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

ART OF DESIGN STUDEREN IN HET BUITENLAND

Ben jij creatief en wil jij graag Art of Design studeren in het buitenland? Grijp deze kans en kies je studie in de kunst, design of film & audio. Laat je meenemen in de wereld van de kunsten. Je volgt een opleiding op jouw niveau, op een goede locatie in het buitenland. Je kiest zelf waar je wilt studeren. Waar kun jij jouw droom opleiding volgen? Kijk wat bij jou past. Kom je er niet uit? Onze studieadviseurs kijken graag met je mee!

Design | Digital Design, Graphic Design, Media Design, Visual Design, Architecture 

Je wilt ontwerpen en je creatieve brein verder ontwikkelen. Onder design heb je veel verschillende studies, studierichtingen en beroepen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat je creatief bent, dingen creëert en maakt. Dit kan digitaal zijn, bij bijvoorbeeld Digital -  en Grafisch Design, maar je kunt ook architectuur studeren. Welke kant wil jij op?

Film en Audio | Film, Television, Visual Effects, Interactive Media, Photography, Music 

De filmindustrie is voor velen een droom om in te werken. Zeker als je in de internationale filmwereld terecht wil komen, wilt werken aan grote films of televisieprogramma’s. Er zijn veel studies in het buitenland die je opleiden voor televisie of film. Ben je geïnteresseerd in fotografie of audio? Deze specialisaties vind je ook onder film en audio opleidingen.

Kunst | Arts, Creative, Fine Arts, Performing, Music

Ben je op zoek naar een studie in de kunsten? Dan wil je zingen, dansen, acteren, schilderen, tekenen, improviseren, op de planken staan of een muziekinstrument spelen. Of je wilt dit allemaal! Je bent creatief en doet niets liever dan je artistieke talent verder ontwikkelen. Haal het beste uit jezelf door een studie in de kunsten te volgen in het buitenland. Wil je tot de internationale dans scene behoren, heb je de droom om op Broadway te staan of wil je songwriter worden? Dan is dit je ticket naar succes.

Heb je interesse of wil jij meer informatie over de verschillende studierichtingen? Neem contact op met Information Planet. Onze studie- en reisadviseurs helpen je met al jouw vragen!

Information Planet
Liniestraat 19
4816 BG

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...

Lees meer over Information Planet