Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Bachelor in het buitenland

Information Planet
Samenvatting
Kopenhagen, Londen, New York
   
Taalreizen

Bachelor in het buitenland

BACHELOR IN HET BUITENLAND

Investeer in jezelf en haal jouw bachelor in het buitenland. Ben jij bijna klaar met je opleiding in Nederland (havo, vwo of mbo) of België (tso, aso, kaso of hbo-5) en ben je toe aan een volgende studie uitdaging? Waarschijnlijk ben je al volop aan het rondkijken in eigen land, maar wist je dat je met jouw vooropleiding ook gemakkelijk kunt doorstromen naar een bachelor in het buitenland? 

Zo'n bachelor biedt je de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en tegelijkertijd een fantastastische internationale ervaring op te doen. Kijk eens verder dan studies in jouw vertrouwde omgeving en grijp deze kans om iets anders te doen dan de rest. Met een buitenlandse bachelor kun je het beste uit zowel je studie als je studietijd halen. 

Een bachelor in het buitenland staat gelijk aan een bachelor in Nederland en België, maar is vaak van betere kwaliteit. Dit komt doordat de colleges interactiever zijn en gegeven worden door gekwalificeerde gemotiveerde docenten. Daarnaast leer je door de internationale omgeving zaken open-minded en creatief te benaderen. 

Je kunt een volledige bachelor in het buitenland volgen of het eerst een jaar proberen; je studiepunten kun je namelijk gemakkelijk meenemen naar een gerelateerde sudie in Nederland of België. Het grote voordeel van een bachelor in het buitenland is dat deze vaak drie jaar duurt in plaats van vier jaar. Dit scheelt een jaar tijd en geld

Bovendien kun je vrijwel altijd meteen instromen en hoef je geen schakeljaar te volgen, wat bijvoorbeeld in Nederland vanuit de havo of in België vanuit tso naar de universiteit wel het geval is. Daar komt bij dat je met een afgeronde beroepsopleiding vaak een verkorte bachelor in het buitenland kunt volgen. Zo kun je nog meer studietijd besparen. 

Bestemmingen

Je hebt niet alleen keuze uit een flink aantal opleidingen, maar ook uit tientallen bestemmingen. Dit komt onder andere doordat er vrijwel overal Engelstalige bachelors worden aangeboden. Zo behoren Engeland, Canada, Spanje, Denemarken maar ook Amerika of Maleisië tot de mogelijkheden. Ga je naar de andere kant van de wereld of liever naar de andere kant van het kanaal? Alles kan, alles mag. Welk land wil jij tijdens je bachelor gaan ontdekken? 

Staat de bestemming van je dromen er niet bij? Neem dan even contact met ons op! Lang niet alles staat op de website. Met ruim 2000 opleidingen in meer dan 35 landen kunnen we vrijwel altijd de perfecte studie voor je vinden.

WAAROM EEN BACHELOR IN HET BUITENLAND?

  • Vergroot je carrièrekansen: ervaring in het buitenland is een grote pre voor werkgevers, waardoor jij een betere baan met een beter salaris zult vinden.
  • Ga de academische uitdaging aan: je volgt een studie aan een topinstelling in een internationale omgeving. 
  • Ontwikkel en ontdek jezelf: je leert je in je eentje te redden en keert sterker en wijzer terug. 
  • Bouw een internationaal netwerk op: maak kennis met studenten van over de hele wereld.
  • Leer een vreemde taal: dit gaat immers het beste in het buitenland, waar de taal overal om je heen gesproken wordt.
  • Ervaar een andere cultuur: door te leven en te studeren tussen de inwoners van je studiebestemming, leer je hun cultuur en gebruiken van dichtbij kennen.

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bachelor in het buitenland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Bachelor in het buitenland? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's