Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Gezondheid of Welzijn studeren in het buitenland

Information Planet
Samenvatting
Europa, Noord-Amerika
   
Taalreizen

Over deze opleiding

GEZONDHEID OF WELZIJN STUDEREN IN HET BUITENLAND

Ga jij graag met mensen om? En heb jij altijd al willen werken in de gezondheidszorg? Ga Gezondheid of Welzijn studeren in het buitenland. Kies tussen de verschillende studierichtingen: medisch en psychologie, mens en maatschappij of voeding en gezondheid. Bekijk de zorg eens aan de andere kant van de wereld. 

Medisch en Psychologie | Medical, Nursing, Pharmaceutical, Midwifery, Pscyhology 

Verdiep jij je graag in het menselijk gedrag of de werking van het menselijk lichaam? Spreekt het verzorgen van patiënten, geneesmiddelen ontwikkelen of baby’s verwelkomen op de wereld jou aan? Dan is deze opleiding iets voor jou! Draag bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg. Specialiseer je in medisch, verpleegkunde, farmaceutisch, verloskunde of psychologie. Welke specialisatie heeft jouw voorkeur? 

Mens en Maatschappij | Social Welfare, Sociology, Philosophy, Theology

Stap in de wereld van de sociale wetenschappen! Mens en Maatschappij kent vele specialisaties, zoals sociaal welzijn, sociologie, filosofie en theologie. De specialisaties hebben raakvlakken op het gebied van maatschappelijke conflicten waar de mens bij betrokken is. Haal het beste uit je studie door mens en maatschappij te studeren in het buitenland! 

Voeding en Gezondheid | Diëtetiek, Eten, Gezondheid, Voeding

Wil jij de gezondheid van mensen handhaven of verbeteren door middel van gezonde voeding? Ontdek alle aspecten op het gebied van voeding en gezondheid. Binnen voeding en gezondheid heb je verschillende specialisaties, zoals diëtetiek, eten, gezondheid en voeding. Welke richting ga jij op?  

Verdiep je in de wereld van de gezondheidszorg. Leer de kneepjes van het vak en bouw aan je carrière. Ben jij geïnteresseerd in deze studierichting? Information Planet kijkt samen met jou welk opleidingsniveau het beste bij jou past.

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Gezondheid of Welzijn studeren in het buitenland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Gezondheid of Welzijn studeren in het buitenland? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's