Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Management of Economie opleiding in het buitenland

Information Planet
Samenvatting
Europa, Noord-Amerika
   
Taalreizen

Over deze opleiding

MANAGEMENT EN ECONOMIE

Houd jij je graag bezig met internationale ontwikkelingen binnen de economie en het bedrijfsleven? Dan is een Management of Economie opleiding in het buitenland iets voor jou. Kies uit verschillende studierichtingen. Jouw carriere begint hier!

Bedrijfseconomie | Accounting, Banking, Economics, Finance, Sales, Mathematics 

Altijd al een rol willen spelen in financiële en administratieve processen binnen een bedrijf? Dan is dit jouw kans! Bedrijfseconomie heeft een sterk internationaal karakter en het buitenland beschikt over veel goede universiteiten. Start jouw studie in het buitenland. Het succes ligt in jouw handen!

Business en Management | Business, Administration, Management 

Is leiding geven en organiseren jouw op de buik geschreven? Start dan nu je opleiding management in het buitenland en ontwikkel jezelf tot een professional. De wereld van nu draait om internationaal zaken doen. Leg tijdens je opleiding internationale contacten en zet die stap richting internationaal succes. 

Pak jij deze kans? Kies samen met ons de bestemming en universiteit waar jij wilt gaan studeren. Met Information Planet begin jij zorgeloos aan jouw studie in het buitenland.

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Management of Economie opleiding in het buitenland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Management of Economie opleiding in het buitenland? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's