Taalreizen

Management of Economie opleiding in het buitenland

Information Planet, In Europa (+1 locations)
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

MANAGEMENT EN ECONOMIE

Houd jij je graag bezig met internationale ontwikkelingen binnen de economie en het bedrijfsleven? Dan is een Management of Economie opleiding in het buitenland iets voor jou. Kies uit verschillende studierichtingen. Jouw carriere begint hier!

Bedrijfseconomie | Accounting, Banking, Economics, Finance, Sales, Mathematics 

Altijd al een rol willen spelen in financiĆ«le en administratieve processen binnen een bedrijf? Dan is dit jouw kans! Bedrijfseconomie heeft een sterk internationaal karakter en het buitenland beschikt over veel goede universiteiten. Start jouw studie in het buitenland. Het succes ligt in jouw handen!

Business en Management | Business, Administration, Management 

Is leiding geven en organiseren jouw op de buik geschreven? Start dan nu je opleiding management in het buitenland en ontwikkel jezelf tot een professional. De wereld van nu draait om internationaal zaken doen. Leg tijdens je opleiding internationale contacten en zet die stap richting internationaal succes. 

Pak jij deze kans? Kies samen met ons de bestemming en universiteit waar jij wilt gaan studeren. Met Information Planet begin jij zorgeloos aan jouw studie in het buitenland.

Information Planet
Liniestraat 19
4816 BG

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...

Lees meer over Information Planet