Marketing of Media opleiding in het buitenland

Information Planet
Samenvatting
Europa, Noord-Amerika
   
Taalreizen

Over deze opleiding

MARKETING OF MEDIA OPLEIDING IN HET BUITENLAND

Heb jij een creatieve mind en ga je graag op onderzoek uit? Kies dan voor een Marketing of Media opleiding in het buitenland. Krijg inzicht in jouw doelgroep, speel daar op in en bepaal hoe jij je doelgroep het beste aanspreekt. De wereld van de marketing en media is continu in beweging. Met een nodige dosis creativiteit zorg jij ervoor dat jouw merk of nieuws eruit springt!

Marketing en Communicatie| Digital Marketing, Marketing, Advertising, Communications 

Jij wilt graag werken in een omgeving die geen moment stil staat. Met jouw nodige dosis creativiteit probeer je continu in te spelen op de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Als communicatie specialist kun je je zowel verdiepen in interne- als externe communicatie. Doe ervaring op in het buitenland en ga later aan de slag bij een grote multinational. 

Media en Journalistiek | Journalism, Digital Media, Media, Creative Writing 

Ben je graag op hoogte van alle nieuwtjes? Als journalist sta je open voor alles wat er in de wereld gebeurt. Maak kennis met allerlei mediavormen en leer op een creatieve manier schrijven om mensen te amuseren. Blaas jouw nieuwsberichten later de gehele wereld in! 

Ben je geïnteresseerd? Information Planet helpt je graag met het verwezenlijken van jouw carrière. Zet hier de eerste stap en neem contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Marketing of Media opleiding in het buitenland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Marketing of Media opleiding in het buitenland? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's