Taalreizen
Geen recensies

Master in het buitenland

Information Planet, In New York (+4 locations)
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

MASTER IN HET BUITENLAND

Investeer in je toekomst en volg een master in het buitenland. Het kiezen van een master is een belangrijke beslissing. Je master is immers de laatste stap voordat je de arbeidsmarkt betreedt en dus ook een van de laatste kansen die je hebt om jezelf te onderscheiden van de rest. Bovendien is het de ultieme gelegenheid om nog even te genieten van het studentenleven voordat je aan de slag gaat met je carrière. Maar hoe kun je er nu met je master voor zorgen dat jouw cv eruit springt bij potentiële toekomstige werkgevers en dat tegelijkertijd je afsluitende studiejaar een onvergetelijke tijd wordt? 

Met een master in het buitenland haal je het maximale uit jezelf en uit je studie! Het grote voordeel van een buitenlandse master is dat deze maar één jaar duurt, ongeacht of je daarvoor een hbo- of universitaire bachelor hebt gedaan: je hoeft niet, zoals in Nederland of België, eerst een pre-master te volgen. Dit scheelt één jaar tijd en geld

Diploma

Wat betreft bestemmingen heb je veel keuze, mede omdat er vrijwel overal Engelstalige masters worden aangeboden. Zo behoren Engeland, Denemarken, Amerika en Maleisië tot de mogelijkheden. Ga je naar de andere kant van de wereld of liever naar de andere kant van het kanaal? Alles kan, alles mag. Welk land wil jij tijdens je master gaan ontdekken?

Staat de bestemming van jouw dromen er niet bij? Neem dan even contact met ons op! Lang niet alles staat op de website. Met ruim 2000 opleidingen in meer dan 35 landen kunnen we vrijwel altijd de perfecte studie voor je vinden.  

Toelatingseisen

  • Betere carrièrekansen: ervaring in het buitenland is een grote pre voor werkgevers, waardoor jij een betere baan met een beter salaris zult vinden.
  • Ga een academische uitdaging aan: je krijgt de kans om een studie te volgen aan een topinstelling in jouw vakgebied.
  • Ontdek en ontwikkel jezelf: je leert je in je eentje te redden en keert sterker en wijzer terug. Bovendien leer je zaken open-minded te benaderen en creatieve oplossingen te zoeken. 
  • Bouw een internationaal netwerk op: maak je kennis met studenten uit de hele wereld. 
  • Leer een vreemde taal: dit gaat het beste in het buitenland, waar de taal overal om je heen gesproken wordt. Zo zul je de taal binnen de kortste keren vloeiend kunnen spreken.
  • Ervaar een andere cultuur: door te leven en te studeren tussen de inwoners van je studiebestemming, leer je hun cultuur en gebruiken van dichtbij kennen.

Een master in het buitenland biedt je een fantastische internationale ervaring en geeft je een streepje voor op andere studenten. Information Planet regelt voor jou een onvergetelijke studietijd in het buitenland. 

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Master in het buitenland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Information Planet
Liniestraat 19
4816 BG

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...

Lees meer over Information Planet