Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Natuur of Biologie studeren in het buitenland

Information Planet
Samenvatting
Europa, Noord-Amerika
   
Taalreizen

Over deze opleiding

NATUUR OF BIOLOGIE STUDEREN IN HET BUITENLAND

Ben jij nieuwsgierig naar de wereld en natuur om je heen en wil jij hier alles over weten? Ga Natuur of Biologie studeren in het buitenland en verbreed je kijk op de wereld. Het buitenland geeft je nieuwe inzichten. Maak kennis met onbekende diersoorten of ga op onderzoek uit in eeuwenoude jungles, vulkanische gebieden en woestijnen. Het beste veldwerk doe je in een gebied zelf. 

Biologie | Biology, Biotechnology 

Jij hebt interesse in alles wat leeft, bloeit en groeit. Door biologie te studeren in het buitenland ontdek je de prachtige natuur aan de andere kant van de wereld. Van het groene regenwoud in de Amazone tot de grote zandvlakten in Australië. 

Dierkunde | Veterinary, Zoology, Animal Science 

Ben jij een echte dierliefhebber? Dierwelzijn is overal ter wereld van groot belang, waar dieren en mensen intensief met elkaar samenwerken. Specialiseer je in bijvoorbeeld veeartsenij, diergeneeskunde of zoölogie. Maak kennis met dieren die wij hier niet kennen en verplaats je naar hun leefomgeving. 

Geologie | Geography, Geology, Earth, Environment 

Jij hebt een grote belangstelling voor de aarde. Draag bij aan een oplossing voor internationale problemen zoals smeltende ijskappen, orkanen of de opwarming van de aarde. Doe tijdens je studie veldonderzoek op locatie en ontdek vulkanische gebieden, gebergten of aardbreuken in het buitenland. 

Heb jij interesse of wil jij meer informatie over de verschillende studierichtingen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs. Wij kijken samen met jou welke opleiding het beste bij je past.

Information Planet

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Natuur of Biologie studeren in het buitenland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information Planet

Liniestraat 19
4816 BG


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Natuur of Biologie studeren in het buitenland? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
februari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.