Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Nagelstyling

Instituut Thomas
Samenvatting
Den Bosch, Oudenoord 325
1 jaar
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Verzorgde nagels geven meteen een goede eerste indruk. Bij de opleiding Nagelstyling van Instituut Thomas leer je hoe je die mooie nagels maakt.

Wat leer je bij de opleiding Nagelstyling?

De opleiding tot nagelstylist bestaat uit twee modules. Eerst volg je de module manicure, waarbij je je richt op de verzorging van nagels en handen. Je krijgt onder andere les in:

  • Pathologie van huid en nagels
  • Materiaalkeuze
  • Aanbrengen van pakkingen
  • Massage van onderarm, hand, onderbeen en voet

De tweede module gaat over de opbouw en decoratie van nagels. Denk aan het verlengen van nagels, sjabloneren en het werken met acrylagels.Nagelstyling

Diploma

Sluit je opleiding af met een officieel diploma

Beide modules van de opleiding sluit je af met een examen. Deze examens worden afgenomen door erkende exameninstellingen. Als je slaagt, krijg je dus een officieel diploma uitgereikt. Hiermee kun je meteen aan het werk in een nagelsalon.

Toekomstperspectief

Aan het werk als nagelstylist

Een nagelstylist is een echte specialist op het gebied van nagelverzorging en -decoraties. Mensen komen bijvoorbeeld bij je langs voor het vijlen van de nagels en de verzorging van de handen. En wat dacht je van een mooie nagellak? Voor feestelijke gelegenheden maken mensen graag iets bijzonders van hun nagels. Daar ben jij natuurlijk de aangewezen persoon voor. Na je opleiding kun je gaan werken in een echte nagelsalon. En wie weet bevalt dit je zo goed dat je uiteindelijk een eigen salon gaat openen.

Toelatingseisen

Is de opleiding tot nagelstylist iets voor jou?

Deze deeltijdopleiding vraagt veel inzet. Het is dus wel belangrijk dat je erg gemotiveerd bent voor je aan de lessen begint. Een speciale vooropleiding is in principe niet vereist. Maar omdat er veel theorielessen zijn, is het wel gewenst om een vooropleiding op VMBO-T of vergelijkbaar niveau te hebben. Dus ben jij volop gemotiveerd om carrière te maken als nagelstylist? Zet dan vandaag de eerste stap en vraag meer informatie aan!

Kosten

Deze éénjarige opleiding kost je in totaal rond de €3.200,-. Dit bedrag is inclusief het lesgeld (€1.500,-). De rest van het geld gaat op aan boeken, materialen en examens. Bij Instituut Thomas kun je ook alléén het onderdeel manicure of het onderdeel nagelstyling volgen. In dat geval betaal je respectievelijk €750,- of €2.400,- voor de opleiding.

Instituut Thomas

Welke opleidingen kun je volgen bij Instituut Thomas?

Instituut Thomas is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Het maakt niet uit of je nu bezig wilt gaan met haar, make-up of nagels: bij Instituut Thomas vind je altijd een opleiding die bij je past! Instituut...


Lees meer over Instituut Thomas

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Nagelstyling en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Instituut Thomas

Instituut Thomas

Verwersstraat 51-53
5211 HT Den Bosch


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Nagelstyling? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's