Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Fashion Management

Macromedia University
Samenvatting
Berlijn
3,5 jaar
   
WO Bachelor
Engels
Voltijd
Oktober

Over deze opleiding

Als afgestudeerde van de opleiding Fashion Management (BA), ben je in staat om snel trends te analyseren en te evalueren. Je Fashion Management bacheler opent deuren van modebedrijven en gespecialiseerde agentschappen - waaronder die van internationale en regionale dames- en herenmodefabrikanten, online portals, warenhuizen, winkelketens en vakbeurzen, evenementen, casting en fotografie agentschappen. Of het kan leiden tot mode- en lifestyle magazine management. Als gekwalificeerde modemanager heb je gedegen managementkennis verworven en kun je de behoeften van doelgroep analyseren, trends evalueren en een bijdrage leveren om merken te creëren en verder te ontwikkelen.

Macromedia University

Digitale transformatie is fundamenteel de structuur van onze professionele wereld aan het veranderen. Daarom hebben we mensen nodig die geschikt zijn om interdisciplinair en out-of-the-box kunnen denken, tegelijkertijd komen ze verder door veranderingen vorm te geven in de vorm van...


Lees meer over Macromedia University

Vul hieronder jouw gegevens in.

Want to know more about Fashion Management? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Contactgegevens Macromedia University

Macromedia UniversityGratis informatie aanvragen

To order information from Fashion Management, please fill out the following information:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's