Cursussen & Trainingen

Balanslezen

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+5 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.540 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.540 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Wilt u zich verdiepen in de onderdelen van de balans, de resultatenrekening en het kasstroomoverzicht van kleine en middelgrote ondernemingen? Dan is deze praktijkgerichte opleiding van onze businesspartner NIBE-SVV een uitstekende keuze. U leert de financiële verslaglegging van een onderneming lezen en begrijpen, de overige informatie uit een jaarrapport juist interpreteren en de waarderingsgrondslagen doorzien en toepassen op de jaarrekening. Aan bod komen ook het berekenen en begrijpen van de verschillende ratio's en het beoordelen van de financiële situatie van een onderneming.

Aanpak en opzet

Doel van deze opleiding is dat u kennis en inzicht ontwikkelt in de balans, de resultatenrekening en het kasstroomoverzicht van kleine en middelgrote ondernemingen. Tijdens de bijeenkomsten wordt de theorie voortdurend in verband gebracht met de dagelijkse praktijk. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren topdocenten die zelf actief zijn in de praktijk. Zij zijn inhoudelijk deskundig en didactisch zeer sterk onderlegd. Deze docenten maken de bijeenkomsten inspirerend, afwisselend en uitdagend.

Diploma

De opleiding wordt afgerond met een digitaal examen, dat wordt afgenomen in een toetscentrum. Bij een voldoende beoordeling van uw examen ontvangt u het diploma 'Balanslezen' van NIBE-SVV.

Toelatingseisen

De opleiding is ontwikkeld voor onder andere salarisadministrateurs, medewerkers op een financiële afdeling, commercieel ondersteuners en (aankomend) accountmanagers zakelijke kredietverlening, medewerkers effecten, accountmanagers, particulieren die hypotheekaanvragen voor zelfstandige ondernemers behandelen, buitendienstmedewerkers Schade (zakelijk) bij intermediairs en acceptanten en schadebehandelaars bij verzekeraars.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Balanslezen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep