Cursussen & Trainingen

Financiële Analyse van MKB-Ondernemingen

Markus Verbeek Praehep, In Hilversum
Taal
Nederlands
Prijs
2.350 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
2.350 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Een financiële analyse van de jaarrekening is voor een goed bedrijfsbeheer van een going-concern noodzakelijk, maar ook als de onderneming uitbreidingsplannen heeft, is een grondige analyse van de jaarrekening noodzakelijk. Er wordt dan een beoordeling gemaakt van de financiële ratio's voor liquiditeit, solvabiliteit en rentabiliteit. Door deze informatie te combineren met relevante niet-financiële informatie zoals concurrentieverhoudingen en marktveranderingen, wordt een goed beeld opgebouwd van de haalbaarheid van dergelijke investeringen. Van even grote betekenis is zeker dat hiermee de mogelijkheid wordt gecreëerd om onderbouwde en toekomstgerichte uitspraken te doen over te verwachten ontwikkelingen bij de onderneming. Deze cursus wordt uitgevoerd door NIBE-SVV, businesspartner van Markus Verbeek Praehep. Na het volgen van deze zeer effectieve cursus heeft u de kennis en vaardigheden om een financiële analyse van een MKB-onderneming op de juiste wijze te kunnen interpreteren.

Aanpak en opzet

De training heeft tot doel om u vertrouwd te maken met belangrijke beslisinformatie met betrekking tot financiële analyse van een MKB-onderneming en de betekenis daarvan op een juiste wijze te interpreteren. Gedurende deze training wordt u door professionals uit het beroepenveld aan de hand van casuïstiek op een praktijkgerichte wijze voorbereid om op een effectieve wijze een eerste analyse te kunnen uitvoeren. De combinatie van inspirerende bijeenkomsten en een zeer moderne online leeromgeving maakt deze training bijzonder effectief. U krijgt kennis aangereikt door middel van ondersteunende literatuur, praktische oefeningen en een heldere uitleg van docenten met ruime ervaring in het vakgebied. In iedere training is de docent van cruciaal belang. Daarom stelt NIBE-SVV hoge eisen aan de docenten. De programma's worden uitsluitend verzorgd door docenten die zelf in de praktijk actief zijn.

Toelatingseisen

Deze training is in het bijzonder ontwikkeld voor accountmanagers zakelijke kredietverlening, beleggingsanalisten, kredietanalisten en -beoordelaars en financieringsspecialisten.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Financiële Analyse van MKB-Ondernemingen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep