Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie, minor Accountancy

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle - Toon alles  
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
18.990 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Wilt u een carrière als financieel manager, controller, assistent-accountant of ­consultant? Bent u degene die het management straks adviseert over complexe financiële vraagstukken? Dan is deze officiële HBO Bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie een uitstekende keuze. De opleiding is uitdagend, maar ondernemingen vragen ook een grote mate van deskundigheid van hun hoofd administratie of controller. Bedrijfseconomie, bedrijfs­administratie, fiscaal en burgerlijk recht: met de Bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie wordt u allround opgeleid en legt u een gedegen vakinhoudelijk fundament. SPD Bedrijfs­administratie is dé opleiding voor de administratieve professional van de toekomst. 

Aanpak en opzet

Deze HBO Bachelor heeft een doorlooptijd van 4-5 jaar, wanneer u al in het bezit bent van het diploma ‘Moderne Bedrijfs­administratie (MBA)’. De hele studie is ingericht op studeren naast een baan. De modulaire aanpak met aparte examens maakt het mogelijk heel flexibel te studeren. In fase 1 (propedeuse) van de opleiding volgt u inleidende vakken als bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie, financiële rapportage en belastingwetgeving. U behaalt in deze fase ook direct uw diploma ‘Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)’. 

In de 2e fase (hoofdfase) van de opleiding wordt een belangrijke verdieping geboden in de kern van de financiële administratie. U bent na afloop van deze opleiding met recht opgeleid als financieel vakspecialist. 

De docenten dagen u uit om steeds de koppeling te maken met uw eigen beroepspraktijk. Dat is erg leerzaam en uitdagend. U zult de docenten in de opleiding erg waarderen. Zij beschikken over ruime ervaring in de beroepspraktijk. In de inspirerende bijeenkomsten gaat u aan de slag met opdrachten en cases. Waar mogelijk koppelt u deze opdrachten direct aan uw eigen werkomgeving. 

In uw online leer­omgeving kunt u de opdrachten opslaan in de vorm van een digitaal portfolio. Zo heeft u een compleet overzicht van al uw praktijk­opdrachten bij de hand. 

Diploma

De examens zijn een combinatie van praktijk­gerichte schriftelijke examens [SE], module­opdrachten [MO], een mondeling examen [ME] en een praktijkportfolio [PF]. In het schema ziet u hoe ieder onderdeel wordt afgerond. Uiteraard wordt u hierover tijdens uw opleiding per onderdeel nader geïnformeerd. Enkele van de schriftelijke examens binnen de opleiding worden afgenomen door NGO/ENS en VAAC. De kosten voor deze examens bij NGO/ENS betaalt u rechtstreeks. Wilt u ook de diploma’s Moderne Bedrijfsadministrate (MBA) en Praktijkdiploma Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV) behalen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering? Met deze opleiding bent u daar uitstekend op voorbereid. U kunt zich hier zelf separaat voor aanmelden.

Toelatingseisen

De Bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie is bedoeld voor ambitieuze mensen die zich binnen het financieel-economisch werkgebied verder willen ontwikkelen op HBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting van hoofd Financiële Administratie, assistent-accountant of controller.  

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie, minor Accountancy en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie, minor Accountancy? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's