Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO SBR & Compliance

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Drachten - Toon alles  
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
2.740 EUR

Videopresentatie

Over deze opleiding

Binnen de belastingpraktijk is standard business reporting (SBR) een zeer belangrijk en actueel thema. Hogeschool Markus Verbeek Praehep biedt u een compact programma waarin alle relevante aspecten opgenomen zijn, zodat u slagvaardig met het onderwerp SBR en compliance uit de voeten kunt. Het programma wordt verzorgd door professionals uit de beroepspraktijk. Zij zijn zelf met de materie bezig en zijn daarmee een goede bron om u wegwijs te maken in dit gebied. Tijdens de bijeenkomsten gaat u zeer praktijkgericht aan de slag. Hierdoor kunt u de theorie direct toepassen in uw eigen praktijk. Het diploma levert mogelijk vrijstelling op in de volledige opleiding HBO Bachelor Fiscaal Recht van Hogeschool Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Deze opleiding bestaat uit 3 modules waarin uitvoerig aandacht wordt besteed aan de kern van standard business reporting. Zo wordt onder andere ingegaan op SBR en digitale aangifte, risico's van geautomatiseerde gegevensverwerking, taxcontrol framework en horizontaal toezicht en compliance vanuit deelnemingen en het werken met een fiscale eenheid. De opleiding is sterk praktijkgericht en biedt een uitstekende balans tussen inhoud en praktische toepassing. Dat maakt deze opleiding boeiend en leerzaam. De opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren docenten die in de fiscale praktijk werkzaam zijn.

Toelatingseisen

Dit korte programma is specifiek bedoeld voor medewerkers binnen een administratiekantoor, de Belastingdienst of in het bedrijfsleven die zich bezig gaan houden met standard business reporting. Bijvoorbeeld vanwege horizontaal toezicht. Indien u een functie ambieert op het gebied van SBR, is dit programma ook bijzonder geschikt.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO SBR & Compliance en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO SBR & Compliance? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's