HBO Bachelor

HBO Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.368 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.368 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Bent u werkzaam als salarisadviseur en wilt u zich verder ontwikkelen? Dan is het HBO-programma Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen de juiste keuze voor u. De opleiding bouwt voort op de Vakopleiding Payroll Services. U krijgt kennis en vaardigheden aangereikt waarmee u als interne adviseur kunt optreden op het terrein van arbeidsvoorwaarden, beloningsbeleid en advies. U wordt een volwaardige gesprekspartner van het hoofd Personeelszaken, de HR-manager en de directie. De opleiding Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen is ook onderdeel van de opleiding HBO Compensation & Benefits Consultant. U kunt het diploma dan ook mogelijk inbrengen in deze opleiding en in de HBO Bachelor Management Payroll Services.

Aanpak en opzet

U wordt begeleid door zeer ervaren docenten. De docent kent uw dagelijkse praktijk en maakt voortdurend de koppeling tussen de theorie en de praktijk. Dit maakt de opleiding zeer praktijkgericht. U krijgt ondersteuning via e-Connect.

Toelatingseisen

U bent werkzaam als payroll professional en u wilt zich verder ontwikkelen als in- of extern adviseur in dit boeiende vakgebied. U wilt graag volwaardig gesprekspartner en specialist worden.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep