Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle - Toon alles  
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
1.368 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Bent u werkzaam als salarisadviseur en wilt u zich verder ontwikkelen? Dan is het HBO-programma Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen de juiste keuze voor u. De opleiding bouwt voort op de Vakopleiding Payroll Services. U krijgt kennis en vaardigheden aangereikt waarmee u als interne adviseur kunt optreden op het terrein van arbeidsvoorwaarden, beloningsbeleid en advies. U wordt een volwaardige gesprekspartner van het hoofd Personeelszaken, de HR-manager en de directie. De opleiding Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen is ook onderdeel van de opleiding HBO Compensation & Benefits Consultant. U kunt het diploma dan ook mogelijk inbrengen in deze opleiding en in de HBO Bachelor Management Payroll Services.

Aanpak en opzet

U wordt begeleid door zeer ervaren docenten. De docent kent uw dagelijkse praktijk en maakt voortdurend de koppeling tussen de theorie en de praktijk. Dit maakt de opleiding zeer praktijkgericht. U krijgt ondersteuning via e-Connect.

Toelatingseisen

U bent werkzaam als payroll professional en u wilt zich verder ontwikkelen als in- of extern adviseur in dit boeiende vakgebied. U wilt graag volwaardig gesprekspartner en specialist worden.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's