MBA Bedrijfsadministratie

Markus Verbeek Praehep, In Apeldoorn (+23 locations)
Tijdsduur
4 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
876 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
4 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
876 EUR
Studievorm
Deeltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Videopresentatie

Over deze opleiding

Het programma van deze module is opgesteld tegen de achtergrond van een geautomatiseerde administratie. De volgende onderwerpen worden in deze module aan de orde gesteld: boekhoudcyclus, handelsondernemingen, productiebedrijven en dienstverlenende bedrijven en bedrijfsadministratie in een computeromgeving, waaronder ERP. Deze module kan mogelijk worden ingebracht in diverse financiële opleidingen, waaronder de HBO Bacheloropleidingen Fiscaal Recht, Accountancy en SPD Bedrijfsadministratie van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Onder leiding van zeer ervaren vakdocenten wordt u op uiterst gedegen wijze voorbereid op het examen.
Tijdens de module heeft u toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vindt u alle informatie over de module en de examens. U kunt via deze omgeving ook makkelijk communiceren met uw medestudenten en de docent.

Diploma

U sluit de module af met een digitaal examen. Als u het examen met een voldoende afrondt, dan ontvangt u het certificaat MBA Bedrijfsadministratie' van Markus Verbeek Praehep. Dit certificaat kan mogelijk worden ingebracht in diverse financiële opleidingen, waaronder de HBO Bacheloropleidingen Accountancy en SPD Bedrijfsadministratie van Markus Verbeek Praehep. Indien u dit examen ook wilt afleggen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering, dan dient u zich hier separaat voor aan te melden.

Toelatingseisen

Deze module is zeer interessant en waardevol voor iedereen die een financieel-administratieve functie vervult en een kaderfunctie heeft of ambieert.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBA Bedrijfsadministratie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep