MBA voor Controllers

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Tijdsduur
24 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
18.565 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
18.565 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

U bent een financieel professional. Maar, uw werkgebied beperkt zich niet tot financiële aspecten alleen. Uw functie vraagt om een generalistisch helikopterperspectief, waarmee u naar de organisatie kijkt. U wilt op strategisch en operationeel niveau meedenken en zo uw toegevoegde waarde vergroten. Hierdoor heeft u behoefte om diepgaande kennis op het gebied van financiële en bedrijfseconomische onderwerpen te combineren met een integrale bedrijfskundige benadering. Dit MBA-programma met de specialisatie Controlling biedt u de unieke mogelijkheid deze combinatie aan kennis en kunde te ontwikkelen. Tijdens de gehele opleiding koppelt u theorie aan de praktische toepassing daarvan. Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI, businesspartner van Markus Verbeek Praehep. Mede dankzij deze praktijkgerichte aanpak is NCOI University de grootste MBA-opleider van werkend Nederland. Wij hebben het programma ook speciaal ontwikkeld voor werkenden, waardoor u uw opleiding altijd uitstekend kunt combineren met uw baan.

Aanpak en opzet

De opleiding is opgebouwd uit 2 fases.
In fase 1 doorloopt u een modulair programma waarin u direct aan de slag gaat met de kern van bedrijfskunde. U volgt grotendeels het kernprogramma van MBA, waarin onderwerpen als organisatie, strategie, management en HRM aan bod komen. In de opleiding MBA voor Controllers volgt u in fase 1 een speciale Masterclass: Managementaccounting en -control. Ieder van de 4 Masterclasses uit het Kernprogramma sluit u af met een eindopdracht of case. Tot slot rondt u fase 1 als geheel af met een integrale opdracht. Hierin brengt u alle kennis en vaardigheden die u in deze fase heeft opgedaan samen.

In fase 2 volgt u 2 Masterclasses die zeer relevant zijn voor controllers: de Masterclass Financiering en Treasury en de Masterclass Ondernemings- en Fiscaal Recht. Daarnaast heeft u de keuze uit een groot aantal boeiende keuzemasterclasses, die zeer interessant zijn voor u als controller in een bedrijfskundige context.

U sluit dit MBA-programma af met een eindscriptie. U krijgt een persoonlijke scriptiebegeleider toegewezen, die volledig gespecialiseerd is in uw vakgebied. Uw scriptiebegeleider ondersteunt en begeleidt u om tot een optimaal resultaat te komen. Tijdens de gehele opleiding doorloopt u een ontwikkelingsprogramma. Hiermee wordt u optimaal voorbereid op uw afstuderen.

U studeert bij ons zeer flexibel. De opleiding is opgebouwd uit losse modules met een vaste afronding. U hoeft ze dus niet per se in een bepaalde volgorde of tempo te volgen. NCOI ontwikkelt opleidingen voor werkend Nederland. Daarom sluiten onze bijeenkomsten goed aan bij uw drukke werkweek. Deze opleiding duurt 2 jaar. U volgt eens per week een avondbijeenkomst of eens per 2 weken een dagbijeenkomst.

Wat onze opleidingen extra interessant maakt, is de sterke praktijkgerichtheid. Dit bereiken wij onder andere met zeer ervaren topdocenten, die zelf actief zijn in de praktijk. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd door NCOI University. Hierbij spelen 2 aspecten een belangrijke rol. Enerzijds zijn ze inhoudelijk zeer deskundig, anderzijds zijn ze didactisch zeer sterk onderlegd. Deze docenten maken de bijeenkomsten inspirerend, afwisselend en uitdagend.

U gaat tijdens de bijeenkomsten actief aan de slag met de theorie, opdrachten, cases en praktijksituaties. Ook voert u opdrachten uit in uw eigen werkomgeving. Zo kunt u wat u geleerd heeft, direct toepassen in de praktijk en ook daarvan weer leren. U zult merken dat dit een erg plezierige, inspirerende en effectieve manier van leren is.

Toelatingseisen

U bent financieel manager of controller en u wilt diepgaande financiële kennis combineren met een brede bedrijfskundige benadering. Daarom wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde en controlling. Dan is dit MBA-programma een uitstekende keuze.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBA voor Controllers en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep