HBO Master

Post Bachelor Compliance Services

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+5 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
9.010 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
9.010 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Deze unieke opleiding biedt u alle noodzakelijke tools om als compliance officer op professionele wijze invulling te geven aan rapportagevraagstukken op het gebied van fiscaliteit en externe verslaggeving. Hierbij legt u verbanden tussen rapportagevoorschriften, informatiebeheersing en controle. Na het afronden van de opleiding bent u in staat complexe vraagstukken op te lossen en adviezen te geven in verbetertrajecten met betrekking tot de informatiestromen. Het programma is zo ontwikkeld, gepland en georganiseerd dat het prima is te combineren met een drukke baan. De praktijkgerichte aanpak van deze opleiding zorgt ervoor dat u de geleerde kennis direct kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Aanpak en opzet

Goede informatieverschaffing leidt tot een betrouwbaar beeld van een organisatie. De basis voor deze informatieverschaffing is gelegen in de primaire vastlegging van gegevens, de bewerking van gegevens in rapportages en de controle van deze rapportages. Interne beheersing, externe verslaggeving, audit & assurance en fiscale wetten vormen de ruggengraat van deze opleiding. De opleiding wordt door topdocenten uit de praktijk verzorgd. Uiteraard wordt er voortdurend een koppeling gelegd tussen de theorie en uw dagelijkse praktijk.

Toelatingseisen

De opleiding Post Bachelor Compliance Services is bedoeld voor medewerkers die te maken krijgen met een brede toepassing van wet- en regelgeving binnen de grotere accountantskantoren en ondernemingen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Post Bachelor Compliance Services en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep