HBO Master

Post Bachelor Leergang Financial Control

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
3.945 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
3.945 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Een gedegen financiële vertaling van de cijfers is van groot belang binnen organisaties. Dankzij deze vertaling kan het management beleid, bestuur en strategie bepalen. Ook speelt deze informatie een belangrijke rol in de beheersing van bedrijfsprocessen. Tijdens deze Post Bachelor Leergang Financial Control ontwikkelt u de kennis en vaardigheden om op hoogwaardig niveau de vertaalslag te maken van financiële informatie naar de managementfunctie. U volgt een breed, diepgaand, uitdagend en praktijk­gericht programma op het gebied van managerial en financial control, en financieel management. Dit onder leiding van topdocenten uit de praktijk die door hun ervaring een ideaal klankbord voor u vormen.

Aanpak en opzet

U behandelt tijdens deze leergang 2 modules: Managerial control en Financial control. Beide modules bestaan uit 4 centrale thema’s.

U gaat tijdens de module Managerial control aan de slag met een introductie van managerial control, managementaccounting, managementcontrol en managerial control in de praktijk. U ontwikkelt met deze thema’s uw kennis en kunde van managerial controlling en u wordt in korte tijd gedegen opgeleid.

De module Financial control bestaat uit de thema’s: investeringsbeslissingen, vermogenskosten en -structuur, Cash is King en financiële instrumenten en derivaten.

U wordt tijdens de bijeenkomsten begeleid door deskundige topdocenten. Zij gaan met u op een zeer praktijkgerichte wijze aan de slag met de theorie.

Toelatingseisen

U bent een (aankomend) controller of een financieel manager. De opleiding sluit aan op HBO- of WO- werk- en -denk­niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Post Bachelor Leergang Financial Control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep