Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Praktijkopleiding AA

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Oudenoord 325
36 maanden
   
HBO Master
Nederlands
Deeltijd
5.066 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Met deze praktijkopleiding rondt u de volledige opleiding tot certificerend AA-accountant af. Na het afronden van de theoretische opleiding moet u deze praktijkopleiding afronden om te worden opgenomen in het accountantsregister en bent u bevoegd om de titel AA te voeren. Onder voorwaarden kunt u al starten met de praktijkopleiding tijdens de theoretische fase van uw opleiding Accountancy AA. De praktijkopleiding AA is te beschouwen als een 3-jarig traineeship, waarin u leert om als vakbekwaam accountant te functioneren. U wordt hierbij uitstekend opgeleid en begeleid. De praktijkstage kan in een brede MKB- of MKB-controlevariant worden uitgevoerd. De praktijkgerichte aanpak van deze opleiding zorgt ervoor dat u de geleerde kennis direct kunt toepassen in uw eigen praktijk. Uw carrièreperspectieven zullen sterk verbeteren als u deze opleiding succesvol afrondt.

Aanpak en opzet

De opleiding sluit volledig aan bij de actuele exameneisen van de NBA. U zoekt binnen uw kantooromgeving of in bijzondere situaties buiten uw werkkring een certificeringsbevoegd accountant (AA of RA) die wil optreden als uw praktijkbegeleider. Tijdens de opleiding heeft u toegang tot een professionele online leeromgeving van de NBA.
U kiest bij aanvang van de praktijkstage een variant die aansluit op uw werkplek: de brede MKB-variant of de MKB-controlevariant. Verder maakt u bij aanvang van de praktijkstage een praktijkopleidingsplan waarin u een verwachte groei in functioneren laat zien en een planning maakt van de uit te voeren werkzaamheden gedurende de 3-jarige praktijkstage.
Afhankelijk van de door u gekozen variant krijgt u bij uw opdrachten te maken met een of meer van de vier kritische beroepssituaties:
1. Assurance-opdrachten
2. Assurance-verwante opdrachten
3. Administratieve en fiscale dienstverlening
4. Advies
U volgt gedurende de praktijkopleiding een aantal workshops. Deze workshops vergroten uw praktische kennis en vaardigheden en bereiden u perfect voor op het afsluitende eindgesprek.
Halfjaarlijks worden voortgangsgesprekken gehouden met uw praktijkbegeleider en u schrijft jaarlijks een essay. De voortgang in competentieontwikkeling legt u vast in een competentiematrix. Wanneer deze producten als voldoende zijn beoordeeld, kunt u in een eindgesprek aantonen dat u in staat bent als accountant te functioneren in de praktijk.

Toelatingseisen

Deze praktijkopleiding is een vervolg op de theoretische opleiding AA en is bedoeld voor werknemers op een accountantskantoor die als certificerend accountant klanten uit het midden- en kleinbedrijf willen bedienen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Praktijkopleiding AA en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Praktijkopleiding AA? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's