Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Training Leidinggeven aan Verandering

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd
1.820 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Als leidinggevende heeft u de belangrijke taak om de veranderingen op effectieve en professionele wijze te managen. Voor een succesvolle implementatie van veranderingen dient draagvlak gecreëerd te worden. Zaken als motiveren, het creëren van betrokkenheid en inzet zijn hierbij van groot belang. In deze unieke training leert u veranderingsprocessen zodanig vorm te geven en te begeleiden dat ze meer kans op succes hebben. Deze training wordt uitgevoerd door onze partner Boertien Vergouwen Overduin.

Aanpak en opzet

Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. Zo bereikt u een maximaal leereffect tijdens de training.
In de training worden theorie en praktijk afgewisseld. De nadruk ligt op oefenen, onder andere met rollenspelen. Alle oefeningen betreffen het leidinggeven aan en rondom veranderingen in uw organisatie, bijvoorbeeld het helder communiceren over de komende verandering en het creëren van draagvlak daarvoor. U kunt zelf praktijksituaties inbrengen en zult merken dat u ook leert van de visies van uw collega-deelnemers, die vaak uit andere branches komen. In deze training werken we met een trainingsacteur. Deze kunt u 'programmeren' tot gedrag, waarmee u wilt oefenen. De acteur geeft u gerichte, inspirerende feedback. U kunt experimenteren met een andere benadering en nieuw gedrag.
Tijdens het gehele trainingstraject en nog enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect.

Toelatingseisen

De training is ontwikkeld voor (lijn)managers of staffunctionarissen die verantwoordelijk zijn voor veranderingsprocessen binnen de organisatie, businessunit of afdeling.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Leidinggeven aan Verandering en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Training Leidinggeven aan Verandering? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's