Cursussen & Trainingen

Training Leidinggeven aan Verandering

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+4 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.820 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.820 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Als leidinggevende heeft u de belangrijke taak om de veranderingen op effectieve en professionele wijze te managen. Voor een succesvolle implementatie van veranderingen dient draagvlak gecreëerd te worden. Zaken als motiveren, het creëren van betrokkenheid en inzet zijn hierbij van groot belang. In deze unieke training leert u veranderingsprocessen zodanig vorm te geven en te begeleiden dat ze meer kans op succes hebben. Deze training wordt uitgevoerd door onze partner Boertien Vergouwen Overduin.

Aanpak en opzet

Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. Zo bereikt u een maximaal leereffect tijdens de training.
In de training worden theorie en praktijk afgewisseld. De nadruk ligt op oefenen, onder andere met rollenspelen. Alle oefeningen betreffen het leidinggeven aan en rondom veranderingen in uw organisatie, bijvoorbeeld het helder communiceren over de komende verandering en het creëren van draagvlak daarvoor. U kunt zelf praktijksituaties inbrengen en zult merken dat u ook leert van de visies van uw collega-deelnemers, die vaak uit andere branches komen. In deze training werken we met een trainingsacteur. Deze kunt u 'programmeren' tot gedrag, waarmee u wilt oefenen. De acteur geeft u gerichte, inspirerende feedback. U kunt experimenteren met een andere benadering en nieuw gedrag.
Tijdens het gehele trainingstraject en nog enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect.

Toelatingseisen

De training is ontwikkeld voor (lijn)managers of staffunctionarissen die verantwoordelijk zijn voor veranderingsprocessen binnen de organisatie, businessunit of afdeling.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Leidinggeven aan Verandering en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep