Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Training Leidinggeven met Impact

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd
1.420 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

U bent een ervaren leidinggevende, met een heldere eigen visie. Maar hoe krijgt u uw visie succesvol overgedragen? En dan op zo'n manier dat uw medewerkers graag helpen invulling te geven aan uw ambities met de organisatie en uw onderdeel daarbinnen. In deze inspirerende training ontdekt u uw eigen leiderschaps- en communicatiestijl. U leert gebruik te maken van theatrale technieken om meer effect te hebben en om met meer overtuigingskracht uw authentieke zelf te zijn. Deze opleiding wordt uitgevoerd door onze partner Boertien Vergouwen Overduin.

Aanpak en opzet

Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. Zo bereikt u een maximaal leereffect tijdens de training.
In deze training worden theorie en praktijk afgewisseld. De nadruk ligt op oefenen. Dit doet u onder andere met rollenspelen. Voor deze rollenspelen is er een trainingsacteur beschikbaar. Deze kunt u 'programmeren' tot gedrag waarmee u wilt oefenen. De acteur is op basis van zijn of haar ervaring in staat u gerichte en inspirerende feedback te geven. U kunt zo experimenteren met een andere benadering en met nieuw gedrag. Deze aanpak levert u ideeën op voor uw eigen praktijk. Daarnaast kunt u ook zelf praktijksituaties inbrengen en zult u merken dat u ook leert van de visies van uw collega-deelnemers, die vaak uit andere branches komen.
Alle oefeningen gaan over de vraag: hoe kan ik als leidinggevende met impact communiceren en samenwerken op een manier die bij mij past?
Tijdens het gehele trainingstraject en nog enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect.

Toelatingseisen

Deze training richt zich op managers die met meer impact willen managen, die authentieker willen zijn en op speelse wijze hun stijlflexibiliteit willen vergroten.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Leidinggeven met Impact en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Training Leidinggeven met Impact? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's