HBO Master

Leergang Financial Controller

Netherlands Business Academy, In Breda (+2 locations)
Tijdsduur
1 jaar
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
1 jaar
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Waarom de leergang Financial Controller?

De Leergang Financial Controller is gericht op managers met een financieel-economische vooropleiding die willen doorgroeien naar een beleidsbepalende functie op dit gebied. De doelstelling van deze opleiding is tweeledig. Enerzijds wordt van u verwacht dat u een volwaardige sparringpartner wordt voor managers op beleidsniveau. U wordt voorbereid op het spelen van een actieve rol bij het bewaken van de ondernemingsdoelstellingen en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Hierbij is de informatievoorziening een key-item; op financieel maar vooral ook op niet-financieel gebied. Aan de andere kant wordt u verder getraind in uw eigen vakgebied. De focus ligt dan op gecompliceerde en geïntegreerde vraagstukken die spelen op het hogere niveau in een organisatie..

Opbouw van het programma
• Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching en Schriftelijke Communicatie
• Methoden & Technieken van Onderzoek
• Management Accounting & Control
• Bestuurlijke Informatie voorziening & Administratieve Organisatie
• Externe Verslaggeving
• Corporate Finance
• Fiscaal Concernrecht

Diploma

Na het afronden de Leergang Financial Controller ontvangt u een diploma Leergang Financial Controller van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kunt u vrijstelling verkrijgen voor het betreffende onderdeel van het volledige masterprogramma.

Toekomstperspectief

De Leergang Financial Controller bestaat uit 24 contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Toelatingseisen

Om de Leergang Financial Controller te volgen beschikt u over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert. U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Kosten

€ 8.525,- (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten)

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Leergang Financial Controller en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Netherlands Business Academy
4802 HM Breda

‘Persoonlijke, praktijkgerichte en professionele opleidingen gegeven vanuit de passie voor opleiden!’

Twee decennia ervaring in opleiden heeft ertoe geleid dat Netherlands Business Academy de aanbieder van praktijkgerichte Masteropleidingen, post-HBO opleidingen en Masterclasses in Nederland is. Wij richten ons op de professional die met een praktijkgerichte opleiding meer uit zijn of haar...

Lees meer over Netherlands Business Academy