Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Amsterdam, Breda, Oudenoord 325
2,5 jaar
   
WO Master
Deeltijd

Master Mediaton

Waarom de opleiding Master Mediaton?

Meer leren dan alleen de vaardigheden op het gebied van mediation? De Master Mediation sluit helemaal aan op de steeds verdergaande professionalisering en de wettelijke verankering die mediators gaan krijgen. De Master Mediation biedt een integrale benadering van theorie en praktijk: theoretisch kader wordt aan de praktijk gekoppeld. Door de introductie van systeembenadering in mediation (de mens in conflict beschouwd in relatie tot zijn omgeving), krijgt de rol van de mediator in deze Master scherp vorm.

Als mediator zorgt u dat de partijen goed geïnformeerd zijn, en zijn doordrongen van de consequenties van keuzes. U leert hoe u interventies toepast die gericht zijn op procesbegeleiding zonder inhoudelijke advisering. Onmisbaar is het vermogen op uw eigen achtergrond en persoonlijke ervaringen te reflecteren. De opleiding stijgt al met al ver uit boven het aanleren van vaardigheden.

Opbouw van het programma
• Pre-master
• Kick Off
• Psychologie voor mediators
• Systeembenadering in Mediation
• Multimethodisch Mediaten
• Praktijklijn
• Specialisatie, keuze
• Capita Selecta
• Thesis

Diploma

Na succesvol afronden van de opleiding ontvangt u het diploma Master Mediation en de titel MME.

Duur en studiebelasting

De Master Mediation bestaat uit 43 contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld tien uur per week. De totale doorlooptijd van de opleiding bedraagt 2½ jaar.

Toelatingseisen

Om de Master Mediation te volgen beschikt u over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert. U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Kosten

Opleidingskosten: € 24.655,–. De kosten voor de Pre-Master zijn hierin niet opgenomen. Deze worden apart gefactureerd. Vrijstelling is mogelijk indien u de basisopleiding al eerder heeft gevolgd. De prijzen zijn excl. literatuur, verblijfkosten, evt. extern examen Intop en btw. Neem voor een gedetailleerd kostenoverzicht contact op met Netherlands Business Academy. De opleiding Master Mediation kunt u ook in delen volgen en betalen.

Netherlands Business Academy

‘Persoonlijke, praktijkgerichte en professionele opleidingen gegeven vanuit de passie voor opleiden!’

Twee decennia ervaring in opleiden heeft ertoe geleid dat Netherlands Business Academy de aanbieder van praktijkgerichte Masteropleidingen, post-HBO opleidingen en Masterclasses in Nederland is. Wij richten ons op de professional die met een praktijkgerichte opleiding meer uit zijn of haar...


Lees meer over Netherlands Business Academy

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Master Mediaton en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Netherlands Business Academy

Netherlands Business Academy

4802 HM Breda

 Bekijk telefoonnummer
www.nlba.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Master Mediaton? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's