Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursussen Spaans in Malaga

PLUS Taalreizen
Samenvatting
Malaga
1 week tot 1 jaar
   
Taalreizen
Spaans
Voltijd/Deeltijd
Elke maandag

Over deze opleiding

Spaans leren in Malaga, Spanje - PLUS Taalreizen

Malaga is de op één na grootste stad van Andalusië en de op vijf na grootste stad van Spanje. De typisch Spaanse stad ligt aan de Middellandse Zee, aan de toeristische Costa del Sol, op slechts 100 kilometer van de Straat van Gibraltar. Malaga wordt omgeven door bergen en door twee rivieren doorkruist. Het is een moderne, mediterrane stad met een Spaans karakter. De ideale plek voor een Spaanse cursus en om te genieten van het Spaanse leven!

Taalcursussen Spaans in Malaga - PLUS Taalreizen

Taalcursussen Spaans in Malaga

PLUS Taalreizen biedt diverse Spaanse taalcursussen aan:

  • Standaard taalcursus Spaans (4 lesuren per dag)
  • Intensieve taalcursus Spaans (6 lesuren per dag)
  • DELE examencursus Spaans (12 weken, 4 lesuren per dag)
  • Privélessen Spaans (2, 4 of 6 lesuren per dag)
  • Jongerenreis onder de 18 jaar mogelijk

Taalschool Malaga, Spanje

De taalschool in Malaga is gevestigd in drie aangrenzende Andalusische villa’s op slechts 100 meter van het strand. De taalschool is gelegen in een typisch Spaanse wijk op ongeveer 15 minuten met de bus van het stadscentrum. De boulevard vlakbij de taalschool is bezaaid met authentieke eettentjes en leuke cafeetjes waar voornamelijk Spanjaarden komen.

In het schoolgebouw bevinden zich 13 klaslokalen met airconditioning, een kleine kiosk (waar je drinken en broodjes kunt kopen), een computerruimte en gratis WiFi. De school heeft ook twee patio’s en een dakterras met een prachtig uitzicht op de bergen rond Malaga. Hier worden in de zomer soms ook lessen verzorgd. In schoolcafé ‘La Tortuga’ kunnen studenten elkaar in een ontspannen omgeving beter leren kennen.

Accommodatie

De taalschool in Malaga biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Malaga kun je kiezen tussen een appartement, studio of gastgezin. Wil je meer weten?

Diploma

Diploma's en Certificaten PLUS Taalreizen

Na afloop van de cursus die je gevolgd hebt ontvang je van de taalschool een certificaat.

Toelatingseisen

Toelating tot de Spaanse taalcursussen van PLUS Taalreizen

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau.

Kosten

Kosten taalreizen van PLUS Taalreizen

Wil je precies weten hoeveel jouw taalreis van PLUS Taalreizen kost?

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...


Lees meer over PLUS Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursussen Spaans in Malaga en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 4,5

Gebaseerd op 4 reviews

Laura
(5)
Ik kon geen woord Spaans, dus ik vond het heel leuk dat ik me nu kan voorstellen in het Spaans. Verder vind ik het leuk dat ik Spaans een hele mooie en gezellige taal ben gaan vinden. Ik raad toekomstige studenten aan om naar het strand La Malaguata te gaan, een 10 rittenkaart kopen voor de bus (dat is goedkoper) en elke dag leuke dingen te gaan...
Toon meer
Sophie
(4)
Het leukste dat ik op mijn taalreis heb geleerd zijn (naast Spaans) de mensen. Niet alleen de vriendelijke lokale bevolking maar ook mijn medestudenten, die uit een gevarieerd aantal landen komen. Ik zou aanraden om in een gastgezin te gaan, je leert dan veel over hoe de Spaanse mensen leven en hun gebruiken. Daarnaast is het als je jong bent ha...
Toon meer
Lenah
(5)
Mijn taalreis naar Malaga was geweldig! Mijn Spaans is erg vooruitgegaan, met dank ook aan mijn geweldige gastouders! Het leukste wat ik geleerd heb tijdens deze twee weken is dat ik de Spaanse cultuur heb leren kennen, maar ook dat ik me makkelijker in het Spaans kan uitdrukken. Ik zou iedereen aanraden om deze taalreis te boeken! Malaga was ro...
Toon meer
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursussen Spaans in Malaga? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Opleidingsscore
(4,5)
Gebaseerd op 4 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's